Jes söör. Metkaahan toi oli katella kauppojen ikkunoita ku jokaisessa luki pikkukissan kokoisilla tai jopa kissan kokoisilla kirjaimilla jotta ALE!! Tää ALE sanahan varmaan tarkoittaa että kamppeiden pitäisi olla alennuksessa. No varmaan ne alennuksessa on, mut ei missään nimessä halpoja. Elikkäs kaikki PeräBerberian magasiinit on koluttu, sitten viimeistä lattialistaa myöten. Olihan siellä pino tolkkulla, jos jonkinlaista rytkyä ja ryijjyä. Mut en mie TIIÄ! Kaikki kampeet näytää ihan samalta ja niitä pitäisi ruveta ahtaisissa looseissa päällesä virittämään. Siinä, jos missä on jumalaton homma. Ja perhana sitte ku kaupassa pitäisi olla housuja alennusmyynnissä, niin onhan niitä kyllä. Pygmeille tai sit hillittömille läskeille, eikö perhana normaaleille valmisteta vaatteita ollenkaan?!

Kyllähän mie niitä farkkuja nahkeisiin jalkoihin survoin ja hiki nimittäin lensi. Ja sainpa yhdet ostettuakin. Mut heti tuli makutuomarilta kommenttia: "noihan on ihan samanlaiset kuin kaikki sun muutkin housut. Sama kuosi jne blaa blaa blaa" Mikä HELVETIN kuosi? Ja mitä sitten, vaikka ne on samanlaiset kuin entiset? Eipä tyyli muutu ainakaan hirveen ratikaalisti. Olisihan se outoo, ku mie hiimailisin kylillä pimpan päälle muotirytkyissä -suoraan Pariisin kissakävelyistä, niin eihän kaveritkaa varmaan tuntis. Ja jos sattuisi tuntemaan niin nehän nauraisivat jotta paskat menis housuun. Ei sillä viisiin saa kavereita kiusata   -joku raja sentään.  Sitäpaitti Suomalaisen miehen pitääkin näytää vähän pultsarilta...sitä mieltä mie oon. Ei myö olla mitään välimeren gigolo-hasapepejä rasvaisine letteineen ja kirkuvan värisine kauluspaitoineen. Saatikka vielä sormen vahvuiset kultakäädyt ranteisiin ja kaulaan. Viimeisenä silauksena puolen tusinaa kantasormusta.Hyh hyh! Antaa hasapepejen vain rauhassa huseerata katinkultansa kanssa.

Se siitä vaateostoksista. Illalla on sit VK:ta 15 km ja tietty verryttelyt yms yms. Kamis on lupautunut viralliseksi pullotelineeksi. Jotenka löytyihän sitä juuri hänenki älynlahjoille sopivaa hommaa. Vähän kyllä epäilyttää, ku Kamis tulee pyörällä suoraan Venäjän reissulta. Siellähän pitää tietty tankata olutta koneeseen tätä hillitöntä uurastusta varten. Toivottavasti fillari pysyy pystyssä koko matkan. Aika näyttää sit.