Eldoretissa tapahtuu kummia!!

Tanaan oli ohjelmassa eka VK lenkki. Eilinen ilta oli speguloinnille otollista aikaa. Nimittain leirin ensimmainen reipas eli kova eli kilpailu =). Kilpailutaktiikan laatimiseen menikin monella urhealla raastajalla younet. Mulla oli tarkoitus vetaa eka tonni Paavo Pystysmaisesti 2.49 vauhtii. Viholliselta eli vastustajalta luulot pois...Hippo oli niin stressissa jotta ei nukkunut yolla silmaystakaan vaan makasi urheilukamat niskassa sangylla ja odotti starttipistoolin vapauttavaa laukausta.

Kummiski lahettiin vetamaan noin klo 6.30. Verryttelyt menivat vahan pitkaksi, ku ei loydetty oikeeta tieta minne oli tarkoitus lahtee. Aikamme haahuiltua verkkaa (7+km )paatimme lahtee latomaan ja tyytya vahan kehnomapaan tiestoon.

Joo taallahan on ilmanala todella erinlainen kuin kauniissa PeraBerberiassa. Joten vauhtikin piti pistaa sit sen mukaan eli todellakaan en uskaltanut lahtee 2.49 vauhtiin. Meno ei ollut todellakaan rentoa lutkuttelua vaan suht raskasta jyraamista. Sykkeet hyppi tappiin..ei kyl johtunut siita etta vauhti olisi ollut liian raastavaa, vaan siita jotta pienet koulupojat juoksi taas rinnalla puukengat jalassa, reppuselassa, villapaita niskassa. Tietty vittumainen virne naamalla kun swahili ilkkumiselta kerkesi. No lenkin tein ja fiilis oli kummiskin suht hyva, ku enaa ei ollut vauhti ihan 6 min/km vaan vahan alle.

Iltalenkilla sit Hipolle kavi se mita olen itselleni odottanut kayvan. Eli sykkeet ei reagoi normaalisti. Tama johtunee varmaan kevyesta ylitreenamisesta. Mut mennee levolla ohitse..? Todennakoisesti mulla odottaa ylittemeno sit 3.-4. viikolla...

Joo speguloin taas joskus lisaa...on niin kova kiire jottei jouda enempaa...