Aamulla ylös sängystä juuri samaan aikaan, ku "normaalit" ihmiset jonottavat snagarilla yöpalaa tai ovat juuri palaamasta baarista. Siihen päälle 8,5 km kevyt lenkura, vaatteiden vaihdon jälkeen munamankelillä duunimaalle suihkuun. Aamupala pikavauhtia naamariin ja sit hommiin käsiksi. Onneksi sunnuntai päivä joten suhteellisen kevein liikkein pystyin oleskelemaan(kuten 99% ajasta päivästä riippumatta). Mut on PERKELE treenaaminen nyt sen makuista jo että kelle tahansa saattaisi loiventelut maistua VITTUN RUNKKARIT joo.

8,5 kiduttavan tunnin jälkeen pääsiin taas fillaroimaan kohti koti torpaa. Tiettyhän taas pyörän kumi tyhjänä, mut rivakasti bilteman 2 pennin pumpulla, aikani silmämunat tuumaa ulkona pärstästä pumpattuani, siinä VITUN kumissa oli varmaan 1/4 baari painetta ja lähdin munat vaahdossa sotkemaan kohti kotii. Perille päästyäni pikaiset päikkärit ja sit lenkille.

Illan epistola oli 4+12+4 ja vauhtina sopivan rivakka tahti. VITUTTI ja yhtälailla TYMPI, ku Aholan tiet olivat varsin PASKASSA kunnossa, mut niinpä se oon miekii joten VITUNKO välii?

Toivottavasti saan huomenissa oman henkisen habituksen riivittyä siihen tasoon, jotta jaksaisin ruveta paikaamaan tota ÄÄLIÖfillarin kumia sen 18. kerran. Kohta meikäläinen lopettaa ton pyörällä sotkemisen ja pistän rälläkällä sekä kirveellä ton PASKA-pyörän säleiksi. Ei tuu Indurainilaisen Miguelia meikästä Ei...-onneksi nimittäin ON sen verran HasaPepe sekin KYRPÄ!