Eilen pääsin, tai jouduin kokeilee ekaa kertaa nastakenkiä tälle vuodelle. Sainhan hommattua Sarvan Xero II kengät 60 eurolla jostain alennusmyynti hässäkästä, joten niillä tempaisin neitsytmatkan. Ihan asialliset monot työnnellä sinänsä, mutta pitoa pitäsi vielä löytyä karvan enemmän.

Löntystelin pääharjoitteen Aholan suunnalla mäkisessä sohjossa, niin hieman alkoi töppönen luistamaan vauhdin noustessa alle @3.40, mutta kokonaisuutena pito oli huomattavasti parempi kuin ei nastoja ollenkaan, karvan alle @3.50 vauhdiksi sain kuitattua 18km:n treenin.

Treeneihin nähden ihan ok tasoa, mutta tarkemmin ajatellen sen vertaa PASKAA vauhtia, että kyllähän tuosta vielä pitää kevääseen mennessä sellainen 15 sekunttia saada pois kilometriltä. Tai saada ja saada, mutta sikäli meinaa kylähölkissä podiumille mieliä, niin parempi tietty rennon letkeissäkin lenkeissä vauhdin olla kuin ennen vanhaa.

Postiin olisi tullut vielä Sarvan D'vil tjsp bootsit. Pitäsi se käydä kuittaamassa poies, kunhan vain joutaisi. Kuulemman mukaan siinä kengässä pitäsi olla juostavuus hyvää luokkaa. Aika näyttänee tämänkin.

Ei kait tässä kaksisempaa asiaa ole. Jalat tietysti säpäleinä, mutta koskapa ne viimeksi olisi täysin kunnossa ovat olleet. Kuitenkin suht hyvällä boogiella voi painaa menemään, kun tietää ettei tartte ruveta turhanpäitten oksennusjodlausta harrastamaan.