Meikäläinen on osallistunut tähän TEHY:n lakon uhkaan ja rupesin vähentämään kirjoittelua täällä. Olisin tietty ensiksi uhkauksen muodossa pudottanut kirjoittelun tasoa, mut ku ei sitä pysty pudottamaan niin tälleen osallistuin sairaanhoitajien asioiden ajoon PERKELE!!

Eipähän kuulu PASKAAKAAN taas tänne Jumalan hylkäämään PeräBerberiaan. Ainoastaan VITUTTAA olla töissä näin yönsyömmellä, mut meikällähän tää VITUTUKSEN määrä on kummiskin vakio. Eli jos ei työt KYRVI niin sitten joku muu asia.

Joku oli kommenteissa ilmoittanut tyytymättömyytensä meikäläisen tekstinsyöttö tahtiin, vai häh? Elikkäs teksteijä ei ole tullut tarpeeksi ripeästi. On mulla ihan oikeesti perustelujakin, elikkäs ei mulla oo oikeesti ollut mitään sellaista asiaa, siis jota olisin hirvinnyt tänne mättää. Vissiin jonkinlainen sensurointitoiminto multakin löytyy, vaikkakin noita vanhoja juttuja lukiessa en oo sitä sensurointia havainnutkaan....joo VITTU taas.

Asiaan: Eilen läiskin kevyitä kilometrejä hieman ja tänään tempoilin 15 km VL:ää, keskivauhti oli jotain 3.48 min/km. VITUTTI ihan SAATANASTI sohjossa tarpoo, mut tulipahan tehtyä.

The End