Eilenhän oli jälleen aika ahdistuksen. Aamulla lätkin kovaa crossarilla puoli tuntia ja päälle herkistelevän kuntopiirin. Olen huomannut, että kovaan soutuun saa paremmin tuntumaa, ku aamuharjoituksissa tekee soutulihaksilla suht kovilla painoilla 10-12 toistoja. Tätä  ei tietenkään tehdä uupumukseen saakka, vaan silleen just sopimolleen. Kunhan vain jalka rupee kestämään juoksemista, niin kokeilen tätä samaa myös jalkalihaksiin ennen avainharjoituksia.

Illalla oli ohjelmassa kovempi runttaus. Pääpiirteittäin taas 20minsaa crossarilla siihen malliin, että tän vedon jälkeen piti kaakeleilla istuskella pikku hetkonen, ennekuin kapulat rupesivat tottelemaan aivojen käskytystä askeleiden muodossa soutukoneen suuntaan. Ergometria vetelin kuin sankari (eli Kamis) tasan tunnin verran, ja saldoksi 16395m kiihtyvällä frekvenssillä.

Tänään aamusella kävin veivaamassa 1,5 tuntia soutu/crossari kompinaatiota ja ihan perusmättöteholla. Treeneihin meneminen VITUTTI ihan suunnattomasti, sillä ruhohan meinaa välistä hylkiä fyysistä rasitusta oikeastikkin. Lähtiessähän vasta VITUTUS pääsi nousemaan sinne legendaariseen supermultihuipentumaan hokastessani, ettei skode aiokkaan lähtee käyntiin. Joo, lopputulemanahan oli ettei aio, eikä myöskää lähde SAATANA.

Kyllähän tarkoitus vielä iltamassa käydä höntyämässä harjoituksen tynkää, mut katsellaan sitten ku asia on ajankohtainen.

Ei kiusata Kamista tällä kertaa, vaan annetaanhan kiiltokuvapojista suurimmalle eli idoli R:lle ruutuaikaa.

[LISÄYS]

VITTU taas hajoo pää.

Mie PERKELE menin avaamaan telkkari, sen kerran kuukaudessa ku sen virheen satun tekemään ja JÄLLEEN tapahtui vaarantava virhe. Sieltä SAATANAN sontalaatikosta alkoi puskemaan kaikenmaan kälätystä, jaarittelua ja loppuhuipennukseksi joku VITUN Suomen urheilugaala mainos. Tässä viimeiseksi mainitussahan on tarkoitus äänestää sykähdyttävin urheiluhetki.

Kyllähän mie kerkesin jo kelaamaan kaikki sykähdyttävimmät hetket, mut niitä jaksa ruveta tiskiin latomaan, sillä olihan siellä listoilla jotain sellaista joka ohittaa meikäläisen arvoasteikolla kaiken muun PERKELE. Sieltä vain valittette kohde numero kahdentoista ( Englantilaisen jalkapallotähden David Beckhamin saapuminen Suomeen Sakari Oravan leikattavaksi, Turku, 15.3.2010) ja laitatta linjat kuumaksi, muuten ette oo yhtään mun kavereita SAATANA.

Tälläistä PASKAA suoltaa valtiollinen yleiradio. Ihmettelette vielä miksi ihmiset eivät maksa TV-lupaa?! Olin jo tarttumassa tv:stä niskaperseotetta ja ruho valmiusasennossa heittämään moista kotirauhanrikkojaa kankaalle jäähyttelemään. Sen verran järjen himmeä valo sai yliotetta, että tuumasin ettei se raudan vika ole, jos softat sattuu olemaan ihan PASKAA.