Tää päivä alkoi sit klo 5.00 herätyskellon -aah aina niin iloiseen piipitykseen. Siitä singahdin kiertämään Vuoksen lenkkiä eli 8,5 km kevyttä läpsyttelyä. Katoin aamulla lämpömittaria ja se näytti 14 astetta lämmintä, joten heitin niskaan vain shortsit ja t-paidan. Mut ku asun täällä penthousessa niin varmaan sit toi lämpömittarikin näyttää vähän virheellistä lämpöä. Koska alhaalla ilma tuntui aika pirun raikkaalle, ja urheilutalon lämpömittari näytti vain 9 astetta. Helteiden jälkeen toi tuntui melkosta vilposalle ulkoilla. Mut jospa se karkasee mua syksyn varalle.

Duunissa sit zoomailin tän päivän suunnistuskarttaa. Taisihan toi lipsahtaa kevyesti sadattelun puolelle tää zoomailu. Eihän tää rata kummiskaan mikään hirvee oo...ehkä maks 4 km. Mut todennäköisesti 3 km. Työsuunnittelija oli kummiskin ollut kaukaa viisas ja varannut 4 tuntii tähän suureen seikkailuun. No mie tietty kinusin vielä vuoroesimieheltä yhen tunnin ekstraa. Huonoon kuntooni vedoten... Sinnehän sitä piti sit paarman syötiksi lopulta lähtee.

Pitihän sen saakelin hasapepen viedä ne helkkarin rastit mahollisimman etäälle poluista(ainakin siltä musta tuntui). Siellä tureikossa rämpiessä taisi muutama kirosanakin lipsahtaa. Paria rastia joutui ihan urakalla tuumailemaan, jotta löytyyvät. Tästä helkkarillisesta savotasta vittuutuneena ilmoitan Kamiksen Tampereen puolimaratonille. Ihan vain kostoksi.  Sain jo sen työvuoronkin puhuttua alustavasti vapaaksi. Siitä se hasapepe vittuutuu kunnolla, mut kosto on sulosta.