Meikä on niin lomafiiliksissä, että kävin oikeen Rantsun rakennustyömaallakin avittamassa. Tietty meikästähän siellä on enemmän harmia, kuin hyötyy -mut kummiskin. Eipähän siellä muuten olisi tarvinnut vissiin pyöriä, vaan huhut kertoivat, jotta tarvitaan raakaa voimaa. Eli taas meikän piti käydä vähän elvistelemässä.

Nauratti ihan törkeesti ku saatiin  liimapuu-parri paikoilleen, siis johon sitten kattotuolit asetetaan. Ku se ei meinannut oikeen stemmata kohdalleen. Nii Kamis meni painollaan päälle, jos painuisi muutaman millin alaspäin. Nii tottahan meikäläisen piti kyl heti varoittaa Kamista, ettei sekään parri nyt ihan MAHOTTOMIA suunniteltu kestämään. Vaikka kyl se parin talven lumitaakan pitäsi kestää...

Siinäpä on läskit lauteilla. On nimitäin ihan PERKELEEN kestävät tellingit, ku tota laardia kummiski pyörii lauteilla REILUSTI. (Kope, Rantsu, Kamis eli meidän firman kiiltokuvapojat suoraan men's healtin kannesta)
712102.jpg

Ja asiaan eli treenaamiseen. Eilen ap 13 ip 5vr +vetoja+5vr ja vedot meni yllättävän hyvin. Tänään vedän vain kevyttä illalla reilun 20 km.