Päivän missio oli pitkä lenkki, ja sainkin aikaiseksi maakuntamatkailua 38 km:ia. Muuten on ollut kohtuu hiljaista tämän päivän tunarointi. En edes kaupungilla jaksanut hyöriä saati pyöriä, mut yritän huomenna paremmalla onnella.

Olen lukenut mielenkiinnolla Amerikan maalta kuuluvia uutisia. Nimittäin golfin, siis tämän äärimmäisen raastolajin kultapojan edesottamuksista tulee infoa joka SAATANAN tuutista. Eihän kultapoika oikeasti pahaa tehnyt -ainakaan mun mielestäni, sillä mihinkäs mies tehtävästään, ihminen luonteestaan tai tiikeri raidoistaan pääse.

On vain naurattanut ihan VITUSTI, sen tikrun vosun eli siis vaimon edesottamukset. Tollaiset puolenkymmentä rakastajatarta menisi, kunhan vain tasoittaa "melomisen" aallokkoa muutamilla kymmenillä miljoonilla, jos taas luku hipoo lähemmäs kymmentä, niin sitten saatetaan jo harkita muuttoa naapuriin. Siellä onkin lorna_vosun eikun siis rakkaan vaimokullan hyvä odotella minkämoisen nipun tuohta TigerPower kupeestaan kaivaa SAATANA.

Olenhan aina ollut sitä mieltä, että akathan ovat varsinaisia sikoja, nimittäin sellaisia possuja joille raha on kuin tryffelit kuunaan PERKELE ja taaskin olin NIIN oikeessa. Silti vosut väittäävät kirkkain silmin, että enhän MINÄ ole rahan perään, vaan sen ökyrikkaan semitummahipiäisen luonne on vain niin SAATANAN ihana. Vähän samaan malliin kuin meidän oman formuloiden kultapojan tilannekkin -ja miehän en ole kuin vain SAATANAN katkera ja KATEELLINEN.

Enpähän alunperin edes ymmärrä mikä noilla ökypohatoilla oikeen viiraa, kun rupeevat noinkin vakaviin ihmissuhteisiin. Meikäläinen heidän osassaan nauttisin elämästäni kunnolla, enkä kyllä varmasti päästäisi noita rahanahneita tryffelipossuja pienimmillekkään osingoille. Mikäli sattuisi päässä jossain vaiheessa sen vertaa isopyörä heittämään, että pitäsi ruveta jotain hillitöntä silikooni-ultrablondia kattelemaan pitemmänkin aikaa. Siinä tilanteessa vääntäisin sellaisen avioehdon, että penniäkään ei missään tilanteessa tipu. Samaisessa lapussa lukisi pikku kissan kokoisin kirjaimin, että meikäläinen saisi jatkaa häröilyä kaikesta huolimatta kuin aina ennenkin.

Nytpähän näitte sen SAIRAAN päivän, jolloin täällä ruvettiin kirjoittamaan jostain SAATANAN golfista. Ei muuta kuin kirjepommeja kohti PeräBerberiaan tai vähintäänkin irtileikattu hevosen pää.

Nyt ei jaksa virkkaa tämän kaksisempia, mua nimittäin VITUTTAA tää naputtelu asteen tai pari, joten HELVETIN kauniita unia koko kansakunnalle.