Mie pääse tätä PASKAA pohjaa muokkaamaan, joten hajotkaapa vaikka siihen. Kivasti on tullut mieleeni vaihtaa blogi-operaattoria, nimittäin sellaista häröilyä tämän kanssa viimeiset ajat olleet PERKELE. En vain millään kehtaisi "hyljätä" postauksiani tänne bitti-viidakkoon, satunhan olemaan niin HEL-VE-TIN ylpeä näistä ja niistä. 

No ei vaiheskaan, totuushan on, että kirjoitteleminen loppuu VÄLITTÖMÄSTI siihen, jos aloitan jossain muualla ns puhtaalta pöydältä. Nykyiselläänhän suollan suurimman osan päivityksistä jonkin perverssin velvollisuudentunnon takia, tämänhän huomaa selkeimmin päivitystahdista, sekä ennen kaikkea tekstilöiden tasosta.

Monesti tuntuu, että kirjoittelusta ei ole kuin riesaa sekä joutavaa vaivaa. Pitänee kummiskin myöntää, että välistä lueskelen vanhoja juttuja, varsinkin silloin kun askel tuntuu oikeen painavalle. Vanhoista tarinoista muistan painamisen olevan normaalia, sekä tiedän voivani vielä nousta - en korkealle, mutta kummiskin. Joten onhan näistä itsellekkin hieman hyötyä.

Vaikein kirjoitus - IKINÄ.

ap 10km ip 22km