Olen ihan HEL-VE-TIN pahoillani, etten ole jaksanut avautua tekemisistäni, tai ehkäpä tässä tapauksessa enemmänkin tekemättä jättämisistäni. VITUT, minä oikeasti mistään kirjoittelemattomuudesta pahoillani ole, mutta senhän tiesittekin. Elämässä vain sattuu olemaan paljon tärkeämpiäkin asioita kuin tänne lällättely, niin olen touhunnut sitten niitä tärkeämpiä juttuloita. Sikäli jossain vaiheessa saan kaikki asiat sille mallille, että ne omaa psyykettä sopivasti miellyttää, niin saatan niistäkin raportoida, mutta sen aika on sitten mahdollisesti myöhemmin.

Muutenkin vähän TYMPINYT käydä suuremmin tänne avautumaan, sillä vatsa on välistä ollut taas niin SAATANAN kipeänä, ettei pahemmasta väliä. Nohevimmat tietysti olisivat vetäneet Sherlokkina johtopäätöksen edellisestä postauksesta vatsakipuloihin, ja siitähän vielä olisi saanut kuulla SAATANALLISTA moraalisaarnaa, niin olenpahan mieluummin pitänyt matalaa profiilia. Osaan itsekin laskea yksi plus yksi, joten säästäkää sormianne ja jättäkää vaikka moralisoimatta PERKELE.

No, Nexiumin sekä Litalginin voimalla pystyy treenailemaan, ainakin joten kuten, eli nou hätää. Aamulla 11km ja illalla 18km perusmättöä aivan HELVETILLISESSÄ tuulessa -VITUTTI.