Raivoissani en etes muistanut taratella treenilöistäkään pätkän vertaa. Korjataanpa tilannetta, ennen kuin palaan vielä muutamaan mieltäni painavaan asiaan.

Eilen aamulla hölkyttelin 8km keveetä, ja ehtoolla lykkäsin 3+15+3. Koko päivän reisiäni pakotti aivan hupsuna, sillä muutaman päivän takaiset maastaveto-, sekä syväkyykkyharjoitteet painoivat yllättävän kovin lihoissa, mutta paikkojen lämmetessä, meno oli vallan muikeaa.

Tänään olisi ohjelmassa ap 12km keveetä, ja iltamassa yritän suorittaa saman uudestaan, tai pidän vaihtoehtoisesti lepoa. Tälle päivällehän on inventoitu maalikylillä käynti, sekä visiitti Oravan Heikin tykönä ottamassa LPG-hoitoa, joten saattaa olla aikataulut sen vertaa pinkeellä, ettei iltatreeniä ehdi toteuttaa.

Tuossa on vielä tarinaa lehdestä.

Nyt, ku olette artikkelin lukeneet, niin meikällä pompsahti silmään sieltä seuraava kohta:

"Mikko Lahtiota esitettiin Kalevan kisojen perusteella joukkueeseen, mutta hän kieltäytyi kunniasta.

- Hän ilmoitti, ettei ole halukas lähtemään. Ei mitenkään ilolla tervehdittävä ilmoitus, sillä ennakkokatsannolla se heikentää meidän joukkuetta, Mäkelä sanoi.

- Minun katsannossa tämä kuitenkin tarkoittaa, että urheilu-ura alkaa olla taputeltu.
"

Aika selkeästi uhkaillaan yksittäistä urheiljaa, sikäli itse ei ole tarkoittanut lopettaa uraansa. Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat - mukamas PERKELE. Hommaisi nyt ensin Mäkelä itse sellaiset näytöt, että olisi edes jotain muuta kannuksia kuin pelkästään hyvävelikerho-kannukset. Taas oksettaa enemmän kuin kovimmissa treenilöissä. Coloradon Susi oli harvinaisen oikeassa tapellessaan näitä kusipäitä vastaan, onneksi oli sentään sen verran ylivertainen omalla alallaan, etteivät voineet sulkea MM-kisoista pois, vaikka varmasti liitolla kovasti mieli teki.

Tämä on jo kolmas peräkkäinen postaus, jossa puran patotumia liittoa kohtaan. Mie luulen, että sikäli vain joku älypää keksii jonkin syyn, niin kohtahan meikäläinen ei enää pysty kilpailemaan missään, ainakaan yleisurheilun saralla.