Aamulla heräilin ihan immeisten aikaan klo 05:00. Keittelin siinä aamupuurot, sekä häröilin muita aamutoimia. Tänään en tehnyt aamulenkkiä, koska suunnitelmissa oli vain yksi 25 km+10ruskoa mallinen lenkura. Kurnee aamiaisen jälkeen surffailin netissä aimotovin. Tää netissä härväily on sen verran unettavaa touhuu, jotta katsoin paremmaksi lähtee vielä aamupäivän päikkäreille.

Muutaman tunnin päikkärit raavin kokoon, ja läksin sit tiestölle mättämään. Lenkki meni suht ok, paitsi n 1,5 tunnin juoksun jälkeen pakarat, alaselkä ja takareidet meinasivat ruveta pikkaisen kinnaamaan. Sellainenhan ei VITUTA kuin SAATANASTI, sillä kisatilanteessa pitäsi pystyä juoksemaan vielä yli tunti ja aika SAATANAN paljon kovemmalla vauhdilla. No joo...

Nyt tässä kirjoittelen tätä SUPER-PASKAA kirjoitusta, sekä mätän samalla naamariin puolikasta 3,5 kg:n vesimelonia. Sotkuista tohuu, on nimittäin jokapaikka aika HELVETIN tahmeena noista melonin eritteistä SAATANA. Tästä tulikin mieleen, jotta jossain oli mallia tieteenkuvalehden tutkimus vesimelonin vaikutuksista. Tänhän pitäsi toimii kuin viagra kuunaan, eli toisin sanoen tänään pitäs vissiin tojia kohtuu RAPEESTI. Pitänee ottaa optiovaraus PeräBerberian yöelämään näin perjantain kunniaksi, siis ihan siltä varalta jos saattuu kerrankin tojimaan SAATANA.

Lopetukseksi totean vain jotta Kamis.