Tänään kävin vielä heittämässä sellaisen puolen tunnin hölköttelysession. Ja mieli olisi kyl jo tehnyt vetää kunnon vauhdilla. Eli nämä on ihan OK tuntoja ennen maratonia.

Tympi olla duunissakin tänään, ku eipä paljolti ajatuskarkaillut maraton aiheesta. Ja vielä jouduin kummiski vielä käppäilemään sekä seisoskelemaan kovalla asfaltilla. Täähän on heti huomisesta viereydestä pois...Pitäisi aina ottaa suoraan sairaspäiväksi nää maratonin aluspäivät ja maran jälkeen seuraavat päivät. Niin enpä häiritteisi kenekkään saivartelijan mielenrauhaa, ku nykysellään tulee vähän löysäiltyä töissä ennen maratonia. Kyllähän tästä aiheesta voisin tilitellä kovastikkin, mut nää jutut on paree heittää sit ihan suoraan päin näköö, kuin luuserina tilitellä netissä... =)

Eipähän tänään ole mitään ihameellistä muuta tapahtunut. Huomenna ehkä kirjoitan ehkä en...Riippuu ihan siitä kuinka aamulla/illalla on aikaa. Ku HCM:lle lähden noin klo 9 aamulla ja tulen sittenkun tulen. Eli tavoitteena siellä on tehdä uusi ennätys, mut huomenna tiedämme sit miten meni. Ja jotain ehkä joskus sit kirjoitan...sikäli mikäli selviin hengissä...