Viime yön nukuin ihan HELVETIN huonosti. Oikeestaan koko yö meni pyöriessä, hyöriessä, netissä, syödessä, tvtä tuijjottaessa ja taisinpa vielä puhelimessakin lässyttää. Tästä johtuen tää päivä on ollut ihan SAATANALLINEN kooma niskassa, eikä virtaa tunnu riittävän YHTÄÄN mihinkään. Lenkuttelin verryttelyn omaista kevyttä jonkin matkaa, mut taaskaan ei jaksanut etes 30km:ä latoo, että sen verran kokovartalokooma puistelee mun habitusta.

Kävin vähän kaupungilla kuljailemassa, tarkoituksenani ostaa ruokaa ja katella yleisesti kauppojen muuta tarjontaa. PeräBerberian ytimessähän oli ihan HELVETILLINEN hulabaloo ja popullaa puski ikkunoista, ovista ja ilmastointiaukoista SAATANA. Eihän mun viulunkielimäinen psyyke kestänyt sellaista myllytystä SEKUNTTIA pitempään, vaan pakko oli käydä hakee säkillinen sapuskaa äärimmäisen pikaisesti ass-marketin hyllystä, ja kurnuuttaa korvat luimussa HS:llä kotiin liennyttämään orastavaa psykoosi/paniikkihäiriö/depressio/ADHD-kohtausta.

Homoscootterilla kurnuuttamisesta tulikin mieleen, että pitää oikeen reteesti kehuskella, kuinkas koleeta sillä on huollon jälkeen kaasutella. Nimittäin tukkoisuus ja turaisuus hävisi kuin tuhka tuuleen, eikä 15-vuotiaat pikkulikat pidä enää mua IHAN TÄYSIN pilkkanaan. Vielä viime viikollahan ne ohittelivat meikäläisen ainakin 10 kertaa päivässä, ja joka kerta oli VARMASTI keskari pystyssä -ihan VARMAAN oli.