Eilen olin niin väsynyt ja koomassa(suomentajan huom. VITUTUSTA), etten kyenny suuremmin tilittämään. Kävin kummiskin näyttämässä tätä HELKKARIN syväntä, siis ihka oikeelle erikoislääkärille. Aikasa tärkeenä EKG-nauhoja pälyltyään, sekä vähän ultraäänellä mulkastuaan, oli vahvasti sillä kannalla; "jotta pikkuisen vielä lisätutkimuksia kehiin ja Helsinkiin operoitavaksi".

Mie vielä taipunut minkäänsortin lisätutkimuksiin. Varsinkin ku pitäsi kuulemma tovi olla harrastamatta hikiliikuntaa. Enhän mie tohdi nyt ykköstavoitetta uhrata, mutta onnistuu aikataulullisesti myös sitten ku JKL:n puolikas on onnellisesti suoritettuna(kuulemma ku satun olemaan joku VITUN huippu-urheilija -VITTU HALOO!!).

Lekurilla tuntui olevan asteen verran kiirus, ettei käynyt mulle tarkemmin setvimään, jotta minkämoinen mahtanee olla SE "operaatio". Kuulemma lähes riskitön hoito, eli enpä jaksanut siitä vielä suurempaa stressiä ottaa. Enköhän siitä tarkemman selostuksen saa, sitten ku lisätutkimukset on suoritettu.

Eilen treenailin keveetä 12km+5*100m, eli lepopäivä. Tänään aamulla kävin verryttelemässä 8km todella keveesti, illalla olisi Joensuussa ratakymppi. Jalat ovat olleet NIIN väsyneet viimeiset 3 päivää, etten kyllä kovinkaan hääviin tulokseen usko. Ennätystä lähetään kummiskin parantamaan, mutta sehän ei olekkaan vielä kovin häävi tulos se, ja VITTU kaupanpäälle.

Huomenna ONNEKSI alkaa jälleen keventelyjakso. Pääsen nuolemaan taisteluissa syntyneet haavat kuntoon.

On taas tääkin kirjoitus yhtä VITUN piiperrystä!? Huomaa ku on lusikalla annettu, niin eipä kauhalla voi ottaa SAATANA.

Huomenna saatte raastavan raportin kympin kisasta. Nimittäin tämä taistelu käydään lävitse juurta jaksaen -kierros kierrokselta. Juostenhan toi 25:den kierroksen nylkkäys on erittäin SYVÄLTÄ (tiedätte mistä). Lukiessa varmasti(toivottavasti) vielä enemmän SIELTÄ...