Tanaan vedettiin 25 kevytta. Aluksi poikien kanssa vedimme porukalla 17.5 km sit mie ja MultiHippo kaannyttiin takasi kampille. Arvelin ottaa vahan kevyemmin tan paivan, nimittain huomenna pitaisi taas vetaa kovaa treenia. Muut kummiskin jatkoivat viela kilometrien takomista. Nooh senhan tietaa ku me lahetaan MultiHipon kanssa latomaan kevytta niin vauhtihan on "kevytta" (vain paperilla)...piti ihan loppuun sopia porukalla ettei vedeta ihan kuppia nurin. Nimittain MultiHipolla on huomenna tonnin ratatreenit ja meikalla 1min/1min vauhtileikittely. Muuten taa lenkki oli tan leirin paras treeni. Ainakin fiilikseltaan. Juoksu kulki yllattavan hyvin ja vatsaakaan ei vaantanyt juuri yhtaan.

Taa onkin sit tod nak viimeinen kerran ku kirjoittelen tahan blogiin Keniasta. Huomenna lahdemme painamaan kohti Nairobia ja sit sunnuntai paiva menee lentokoneessa. Sunnuntai yoksi tai maanantai paivaksi yritan jarjestella jonkin kyydin kohti PeraBerberiaa. Jos on jollain kayntia Hkissa tai muita kyyditys ehdotuksia niin otan vastaan mielellani...nimittain vituttaisi jaada maalikyllille viela yhdeksi yoksi...on koti-IKAVA!!!

Eihan taa Kenia spegulaatio tahan lakkaa vaan jatkuu todennakoisesti entistakin kiivaampana tulevaisuudessa. Kuhan vain saan koottua ajatukset seka otettua etaisyytta tahan kokemukseen. Onhan taalla tapahtunut aivan HELVETISTI sellaista mita kannattaisi tannekkin kirjoitella. Mut vaatii mulla vain hetken sulattelua ja kunnon hiljaisen ympariston ennekuin voin pukea ajatuksiani tekstiksi. Tietysti Hampurin/ensi kesan tulokset kertovat hyvin pitkalle miten suhtaudun jatkossa Kenian leireilyyn =)

Ja tietysti laadin laajamittaisen henkiloesittelyn leirilla olleista juoksijoista. Mut sita en uskalla laatia, vasta sitten ku olen tukevasti Suomessa ja tarpeeksi fyysista etaisyytta on valillamme heheh!!