MetuSalamin kanssa hiippailimme isoa Vuoksen lenkkiä ympäri. Meinikihän oli aluksi suoraan kuin sairaalan pihajuhlista. Siellähän hiippailee porukat kuka minnekkin päin nilkuttaen. No siellä myö molemmat nilkutettiin kummiski menemään. Kamiksella vasenlonkka paskana ja mulla oikee. Varmaan treenataanki liian paljon yhessä, ku samat vaivatki iskee.

No paineltiin menemään sellaista kevyttä 4.30min/km. MetuSalami oli vienut puskaan piilopullon ja alko sitä ryyppäämään jo alkukilometreistä lähtien. Juoppo mikä juoppo...Ihan hyvähän se pullo oli mukana olla, niin ainakin hetkeksi kitinä lakkaa. Nimittäin sillon ku pitäs vettä nielasta. Muutenhan se olikin taattua Kamis-kitinää. Millon vihloo, pistää, jomottaa, hikoiluttaa tai muuten öklöttää. Ja vauhti on liian nopeaa, liian maratoni vauhtia, liian sopivaa. Sekä kelikin on aina liian kuuma. Sit alko valitus ku ei maralla pysty vetämään 4.16 min/km ei sit millään, ku tääkin tuntuu niin pahalle. No jos HCM:llä malttaa pitää turpasa tukossa vaikka 3 tuntii, niin MetukkaSalamihan vetää vaikka 4min/km No Proplems.

Mut ku oltiin himmailtu noin 30 minsaa ja paikat alko olla lämpöiset niin lonkkakipukaan ei tuntunut enää hirveen pahalle. Ja tämähän virkisti mieltä todella paljon!!

Joo no Metu veteli jotain 19 km ja aikaa en tiiä. Itellä meni 1.24 ja myös noin 19 km.