Joo ei tullut sit ihan mahdottomasti otettua. Mut sen verran kummiskin, jotta voi sanoo olleensa lasisen lentokoneen kyydissä. Eipähän mitään erikoisempaa koko iltana tapahtunna. Tyydyin kummiskin  PeräBerberiassa hötkyilemään, ku ei jaksanutkaan lähtee merta etemmäs kalaan. Ja mitäpä sitä turhia singahtelemaan, ku lahnaa tulee kotivesistäkin.

Sen verran maltilla juhlin, jotta tänään kykenin keveesti hötkyilemään 25 km:ä 10:llä ruskolla höystettynä ja eipähän tuottanut yhtään ongelmia. Ainut mikä rupesi tuottamaan ongelmia on nilkka ja siellä oleva kipu. Enpähän tiiä mitä se tuo tullessaan, vai onko se yhden päivän juttu...saas nähdä.

Muutenkin on nyt jalat olleet vähän heikolla hapella. Koko ajan tuntuu joku paikka olevan kremaamassa tai hajoomassa, mut eivät sit hajookkaa. Hyvä sinänsä näin. Enhän ole ikinä pitänyt itseä mitenkään lahjakkaana tähän hommaa, mut koivet ovat kyl antaneet yleensä treenata VITTUILEMATTA. Ja vielä suhteellisen suuria määriä ilman ongelmia. Olisiko nyt kilometrit täynnä vai mikä lie? Odotellaan odotellaan PERKELE.

Tietty nyt on asteen verran kovemmalla metodilla lähdetty tulevaan kauteen, ja voisin sanoo jotta pikkaisen riskiäkin on mukana. Joten jalatkin joutuuvat himpun verran kovemmalle, eli voihan sekin vähän edes auttaa näihin kiputiloihin. En tiiä -kyl ne kapulat kestävät, ku ovat tähänkin asti...