Toissapäivänä kuruutettiin Kamiksen kanssa kohti Turkua. Veivailtiin perinteiset keveet lenkit ajon päälle ja ruvettiin tankkaamaan kisaa varten. Kamishan tarvittikin erikoisen kovan tankkauksen, sillä hän oli valinnut matkakseen luuserimaisesti 10k fun runin.

Yön sain nukuttua yllättävän hyvin ja aamulla kävin verkkailemassa muutaman kilometrin. Aamisen jälkeen ruvettiin odottamaan kisaa. Kamis oli ihan liekeissä ja jonkimoista kilpailujännitystä oli havaittavissa normaalisti niin jäätävän ulkokuoren alla.

Verryttelyt normaalisti ja taisinpa käydä pari minsaa ennen starttia vielä paskallakin. Kisa lähti ravakasti liikenteeseen. Perttilän Arto sipasi melko kovia tonneja alkuun. Itellä tuntui, jotta noutaja tulee kun vetelin siihen tonneja 3:13-3:18 väliin. Jäin ekalla 5km tasaisesti, mut noin 6km kohdalla ero ei enää kasvanut, ja tuntui jotta saattaisi ruveta väli pikkuisen kapenemaankin.

10km:n kohta oli siinä 33minsan tuntumassa. Ruissalon mäet tuntuivat vähän hapottaville reisissä. Vauhti tuntui kovalle ja meno ei ollut mitään kevyttä, vaan ihan täyttä tuskaa. Saavutin Perttilän 14 km jälkeen (muistaakseni), mut ei kyllä ollut voimia mennä ohitse. Yritin muutaman säälittävän irtiottoyrityksen, mut ne oli ihan tuhoon tuomittuja. Vedeltiin loppumatka ihan iisisti porukassa, tai tarkemmin sanottuna mie SÄÄLITTÄVÄSTI vain tyydyin peesailemaan.

Noin 150 ennen maalia otin kevyen loppukirin ja muutaman sekunnin erolla pääsin ylittämään maalilinjan ensimmäisenä.

Kamis juoksi ihan PASKAN juoksun, etten siitä edes viiti tämän enempää maininta. Onneksi sentään kuvaus onnistui erinomaisesti (Tarantinon soittoa odotellessa).

Pikainen huolto, suihku ja paluumatkalla tirautettiin jonkinmoinen kumarakin päälle.