Kävin äsken verryttelemässä 8km ja tuntuma on erittäin heikko. Aamaiseksi piti nakata kourallinen särkylääkkeitä, mut sehän on ollut ns tätä päivää viimeiset pari vuotta. Onneksi nyt vaihtelun vuoksi on kipeänä meikän vasen lonkka, sillä alkoikin jo vähä VITUTTAMAAN ainainen oikean lonkan poteminen.

Illalla olisi tarkoitus ahdistaa, ja tasan silleen sopimoilleen eikä rahtuakaan enempää. Tietysti vain sillä edellytyksellä, että meikän farmaasia onnistuu täydellisesti ja napit kilahtavat sen verran kulmaan, jotta taipuisin etes nauhottamaan kenkiä -mut sehän on taas illan ongelmia.

Vissiin johonkin aikaan iskänkin pitäsi tulla tarkistamaan meikäläisen mökkihöperyyden taso( ja toivottavasti tuo tuliaisina vähintään 5 lavaa 80% virun valgeeta). Onhan tässä kämpillä jo yksin tarpeeksi kauan pyörittykin. Noi tuliais lavat ku kiskon nassuun, niin saan mukavasti seuraa pikku-ukoista ja liskoista PERKELE.

Sinänsä hyväähän yksinäisyys tekee, eipähän ainakaan ole lenkkeilymotivaatio PÄTKÄÄKÄÄN kateissa. Onneksi sentään vuosi vaihtuu ja voin ottaa taas ohjelmistoon muitakin harrasteita, mut niistä sitten joskus toisten.

Eihän mulla oikeesti mitään asiaa ole, mut halusin vain hifistellä yhden kirjoituksen mun superhyperhifidifi kännykällä. Nimittäin tällä SAATANAN värkillä näkee paljonko ulkona on pakkasta, ja meinaako sataa lunta vaiko vanhoja mummoja äkeet selässä -ja se on paljon se.

Joo, kirjepommia odotellessa...

Sisaret sekä veljet, olkaa niin kuin Kamis ja katsokaa positiivisin mielin tulevaisuuteen.

Kamiskin toivottaa nasevaa uutta vuotta!