Eilen tuuli aivan tolkuttomasti PeräBerberian aroilla, joten miehän venailin kelin tyyntymistä melkoisen myöhään illalla. Piti yrittää katsoo parempaa keliä, ku ohjelmassa oli vauhdikkaampaa juoksua. PASKALLA ilmalla VITUTTAA juosta, jos ei pääse vauhteihin. Kahdeksalta oli pakko lähtee latomaan, sillä muutenhan olisi treenit menneet liian myöhäiseksi.

Vetelin vr3+15+vr3 ja meno oli ihan ok tuntuista. Puistossakin oli kannatusjoukkoja enemmän kuin tarpeeksi siinä illan kähmässä, vallankin ku vetelin siitä puistikon lävitte sen 4 kertaa. Teinit temusivat pikkuisessa ja vähän isommassa päreessä. Viimeisellä ohitus rupeamalla kurkkua kuivasi siihen malliin, että ajattelin pysähtyä suurimman teinilauman äärelle ja meinasin ruveta pummaamaan vähän olutta janooni. Onneksi jaksoin kummiskin tallustella kotiin, sillä tiiähän vaikka olisi karannut mopo käsistä. Olisihan se hieman noloa havahtua aamuyöllä tanssivansa paikallisen ravitsemusliikkeen pöydillä, parin promille tuubassa, pelkästään juoskushortsit alapään verhona.

Yö menikin sitten hieman PASKOILLA unilla, sillä lenkki tuntui kintereissä sekä unen laadussa. Pääsin kummiskin tolpilleni aamusella viiden HANURISSA ja kuruuttelin hoitamaan tointa ja virkaa.

Iltamassa lätkyttelen jonkinlaisen keskipitkän lenkin eli 25-30km.