Tänään lykin aamusella vr3+3+12+vr3, meno ei ollut mitenkään hääviä, sillä aamuthan eivät meikän ruholle sovi kovan rasituksen merkeissä. No, eipähän siinä mitään, tarpeeksi väsyneeksi saatu ruho ja se piisannee.

Päivällä kävin Ruokolahdella Tonderin tykönä väännättämässä SI-niveltä kondikseen, ja tämäkin vain sen tiimoilta, ettei lonkka rassautuisi pahemmin kipiäksi, sillä siellähän jonkinmoisia tuntemuksia tuppaa yleensä olemaan. Katsellaan saisikos tällä ennaltaehkäisevällä SI-nivelen naksauttamisella pidettyä jalat juoksukunnossa talven ylitte. Vetoja voitte vedätellä vaikka Unibetillä PERKELE.

Muutenkin tulevan talven plan on luukuttaa kovemmat treenit matolla, ja tämänkin teen pelkästään jalkoja/lonkkaa säästääkseni. Tätä projektia varten kävin eilen kalibroimassa forerunnerin jalkapodia juoksuratalla, mut nähtävästi sekin meni päin HELVETTIÄ, joten huomenissa tölvään ratalle eletroniikkahärveleiden kanssa uudestaan.

Sinällään mielenkiintoista nähdä kuinka meikäläisen psyyke sisäliikuntaa jälleen kestää. Luultavasti olen käyttänyt kaiken sisäisen voimavarani sisäliikunnan riemuun viime talvena. Pitänee ostaa varulta antihistamiinia allergisten reaktioiden varalta SAATANANVITTU.

Iltamassa oli tarkoitus lähtee vielä hötkyilemään keveen/palauttavan merkeissä 8-10 kilometriksi, mut yleisolo oli sen vertaa hutera, että päätin passata tämän ja kävin kasvattamaan mahaani maksimaalisiin mittoihin.