Tässä viime aikoina on tapahtunut kaikenmoista meikäläisen pankkirintamalla. Nimittäin rupesin yks kaunis päivä, tai jälkikäteen tarkemmin ajateltuna se mikään kaunis ollut, ihan SAATANAN hanurista aamusta iltaan. No, jokatapauksessa rupesin sinä SAATANAN hanurista olevana päivänä kattelemaan luottokortin tietoja verkkopankin kautta.

Meikä avasi Nordean tunnuksilla verkkopankkini ja rupesin siellä selailee välilehtiä. Aikani selailtua löysin oikeen lokeron luottokortin tietoihin. Meinasin saada sydärin, ku hokasin jotta mun luottokorttia on käytetty n 2000 euron edestä, enkä edes ite tiiä miten ja milloin. Välittömästi maksimitehoinen huutoraivari ja tietokoneen niskasta napakka ote, sekä täydellinen valmiusasento heittää se PASKA ikkunasta pihalle.

Aikani hermoja lauhdutettuani soittelin Nordeaan ja pitkällisten neuvottelujen jälkeen, sain tarkat ohjeistukset kuinka toimia. Piti käydä tekee rikosilmoitus ja joku reklamaatio kortista. Nyt sitten jännätään, pitäneeköhän itse maksaa loppujen lopuksi se parin tonnin lasku pois.

Eilen vielä kirjoittivat Nordeasta, että koko summa olisi lähdössä meikän tililtä suoraveloituksena 15. päivä, joten TERVE vaan.

Muutenkin VITUTAA tää Nordean verkkopankki. Nimittäin meikähän ei koskaan muista yliviivata sitä viimeistä käytettyä tunnuslukua. Sitte se nillipää tietokoneohjelma ilkkuu ja irvaillee monitorin välityksellä, on olevisana niin SAATANAN viisas neuvoessaan mulle oikeeta tunnuslukua. Tähän irvailuun kyllästyneenä, meikä viivasi ylitte joka SAATANAN numeron mikä siitä lapusta löytyy, niin eipähän ainakaan tulevaisuudessa unohdu viivaamatta PERKELE.

Tänään hävettävän vähän kevyttä treeniä, ettei jaksa edes mainita.