Aamulla hiipparointia 11km, illalla 15km jossa pätkittäin vk-alueella jyräystä.

Jatketaanpa viime kauden spegulointia. Vuodenvaihteen jälkeen alkoi ruuvi kiristymään, mut treenaus ei vielä tuntunut kovalle enemminkin sopivalle, sillä oli sen verran "loiva" meidän aloitus. Viikot mätettiin 150-215 km väliin. Muistetaan tässä välissä, ettei mikään kilometrimäärä tee autuaaksi, vaan teimme avainharjoituksia sopivissa katsomissamme paikoissa. Tämä oli ohjenuorani, kun riivin tiestöllä suht raakaan tahtiin. Tätä "hullunmyllyä" jatkoimme viikolle 12 saakka. Kroppa tuntui ottavan treenin hyvin vastaan ja välistä tunsin oloni hyvinkin vahvaksi.

Pyhäselässä juoksimme kisan viikolla 13 ja tämä vedettin puhtaasti treenauksen ohella, ja kisa ei kulkenut mitenkään mairittelevasti. Muistaakseni kisapäivä sattui maanantaille ja edellisellä viikolla oli määrää kartutettu yli 180 km verran, joten odotettavissahan oli ettei lumessa/sohjossa tarvottu kisa näytä mun parasta herkkyyttä.

Viikolla 14 tein testijuoksun Lappeenrannassa ja kulku oli suht PERSEESTÄ väsyneiden reisilihasten vuoksi(lihaskuntotesti pari päivää aikaisemmin). Siihen tein kummiskin reittiennätyksen, vaikkakin uskon että paljon lähtisi aikaa pois, ku pääsisin tuoreena ravaamaan.

Viikolla 15 juoksin Vuoksenlenkin ja tässä paransin omaa henkilökohtaista ennätystä 30s(tavoite parantaa ennätysta 45 s eli tavoiteesta 15s), vedin kisan flussasta toipilaana. Tiesimme että olemme suht hyvin aikataulussa.

Viikolla 16 oli SM-maantie ja siinä jäin tavoitteestani  taas 15 sekunttia, joka korpeaa vieläkin HELVETISTI. Itseäni tyynnyttelen vielä tänäkin päivänä sillä, että paransin ennätystäni sentään yli 2 minuuttia, joten en TAPA itseäni...

Nämä kisat ja testit vedettiin luonnollisesti hieman pienemmällä harjoituskuormalla eli 130-175km väliin.

Jatkunee joskus...