Aamulla kävin salilla lykkäämässä kovan treenin ja suoritin sen perinteisesti crossari/soutulaite kombolla. Veivailin keuhkot rahisten sisäsauvakävelintä 25 minsaa ja päälle luukutin soutukonetta tunnin. Nyt jopa maltoin pudottaa soudun vauhtia karvan alemmaksi, eli 16310 metriin ja nyt harjoitus tuntui paljon kehittävämmälle. Ei ainakaan kroppa mennyt liian uupuneeksi, kuten hyvin monesti on päässyt viime aikona käymään.

Tarvainenkin oli kartuttamassa harjoitustunteja päiväkirjaansa, mut eihän hänen teutorintia voi edes harjoitteluksi kutsua JUMALAUTA. Istuskeli eri laitteissa toppahousut jalassa, ja ilkkui meikäläisen treeneille, eikä varmasti tullut edes hiki. Vissiin oli kovin näreissään, ku kuulemma Juha Väätäinen, Riki Sorsa, Tommi Läntinen sekä Mika Myllylä olivat soittaneet vuoronperään sekä yhdessä hänen puhelimeen jotain yhdeksän kertaa. Lisäksi vielä nämä legendaariset hahmot olivat jättäneet jäätäviä viestejä viikonlopun riennoista.

Ilkkui vielä lisäksi meikäläisen hymistelylle, ku varmaan meikää vielä naurattaa(ekan puolen tunnin aikana), mut tunnin päästä tuskin. Niinpä vain oli juniori Tarvainen jälleen väärässä, meikähän kikatteli reilun tunnin päästäkin kuin pikku tyttö SAATANA. Treenaaminenhan on niin PERKELEEN kivaa, ku on NÄIN jäätävässä iskussa. Läsäyttäisin tähän sarkasmimerkin, mut eihän mulla moista merkkiä näppäimistöltä löydy.