Meinasipa taasen jäädä päivitykset tekemättä, ku SAATANAN tietokone rupesi VITTUILEMAAN urakalla SAATANA. Läppäri meinasi hoitaa "itsekseen" jonkun HELVETIN päivityksen kohdalleen ja palautti koneen ns perustilaan, eli juuri sellaiseen kuin paketista aukaisin.

Mullahan oli ainakin kaksi miljoonaa kuvaa Megan Foxista ja iPhonen jailbreak ohjelmistot tallessa, niitä uudelleen jahdatessa olisi mennyt varmasti kolme viikkoa, enkä VARMASTI olisi ehtinyt sinä aikana takoa päivityksen päivitystä SAATANA. Ihmeen kaupalla löysin automaattisen päivityksen ajalta 28.01, joka vastaa ihan hyvin meikäläisen tarpeita. Tällä kertaa selvisin pelkällä säikähdyksellä, sekä huuto-itku-potku-raivarilla.

Viimeiset kuukaudet olen kasannut rohkeutta ja niellyt kunniaani, nimittäin olen suunnitellut liittyväni facebookkiin -ja tämähän tapahtuu hetkenä minä hyvänsä. Kuulemma nykyisin ei ole muodissa hengailla siellä, joten sehän sopii mulle kuin suutarin näppi sian perseeseen, mut odotellaan vielä tovi, sillä en ole ihan saanut egoani niin mutjuun niistettyä, että tämän asian suhteen periksi antaisin. Tämänkin idean sain raastoa lukiessa, ku Z kirjoitti, että kaikki raastajat ovat jo siellä, nii hokasin ettei meikää ole tämä sosiaalinen media tän enempää viekoitellu. Pitää kummiskin olla hirviän varuillaan, ettei vanhat hoidot pääse jyvälle, tästä meikäläisen facebookkiin muljahtamisesta SAATANA.

Toinen asia, minkä suhteen olen miettinyt suhtautumiseni korjaamista, on lomailu etelässä. Mie en viihdy lomalla IKINÄ missään, ja varmasti lähe mihinkään muslimimaaha; sehän on taivahan tosi. Olenkin sanonut varmasti sata kertaa etten lähe esim Egyptiin kuin kilon paloina, tai mulle pitää maksaa siitä palkka sekä päivärahat.

Nyt kummiskin kattelin telkkarista, jotta ählyillä tuntuu olevan sellaiset rähinät päälläsä, ettei sinnepäin matkailu ainakaan muodissa ole, joten mullehan sellainen turistikohde olisi passeli kuin kokkelin nokkaan vetely Ahteen Jusalle.

Niin ja lukemat SAATANA eli, crossaria 1min kovaa - 2min erittäin kovaa vuorotellen 20 minsaa + tunti soutua16 430m