HELVETTI, että meikäläinen on hypännyt tänään kuin vieteriukko latskista. Vieteriukolla on sinänsä ihan helppo nakki, ku sen ei tartte hypätä kuin kerran kannen avauduttua, mut meikäläinen on hypännyt hyppäämästä päästyäni, elikkäs silleen multi-vieteriukkona.

Aamulla lallattelin lenkille jo auringon nousun aikaan. Lenkiltä tultuani temmoin aamiaista riuskasti kaksin käsin. Syötyäni asetin työpaikan suuntiman nahkakompassiin ja tempauduin sinne. Painoin hommissa maksimi-teholla tunnit täyteen ja läksin kotiin.

Heti mökkiin päästyäni rupesin höperehtämään päikkäreitä. Justiinsa levytysasentoon itseni asennettuani tulikin tilaamani uusi ulko-ovi, joka piti roijata sateelta suojaan. Sen verran päikkäreiden menettäminen VITUTTI, jotta katsoin paremmaksi lähtee kaupungille leikkuttaamaan kuontaloa. Sainkin sieltä yhden epätoivoisen parturin mobilisoitua tähän projektiin.

Tukka astetta vertaa julmemman näköisenä läksin pyörällä sykkimään kohti kotitorppaa. Matkalla soitteli HS:n huollosta, jotta menopeli olisi valmista kauraa haettavaksi. Miehän tulin siihen tulokseen jotta PASKAT vielä, vaan iltalenkki ensin. Enhän halua, että vesisade loppuisi ennen kuin pääsen juoksemaan.

Lenkittelin perusmättöä 16 ja em vesisade kasteli meikät ihan likimäräksi, sillon kyllä VITUTTI. Pikasuihku, salaatin teko, jauhelihan käristys karrelle ja pari litraa majoneesia ihan pikanan kurkusta alas. Sitten munat vaahdossa homoscootterin huoltoon ja sieltä ajellen pois. Onneksi ei vesisade lakannut vielä siihenkään mennessä, että sain kasteltua itseni vielä uusintana SAATANA.

VITTU, oot muuten melkoinen vajakki, jos luit tätä umpisurkeaa eli PASKAA kohkaamista tänne viimeiseen sanaan saakka....