Aamulla nakuttelin tiestöö 12km:n lenkin verran. Päivällä oli pikkuisen tekemisen puutetta, mut en antanut sen häiritä sitten pätkän vertaa.

Kamiskin on aloittanut treenaamisen, tai tarkemmin sanottuna se kuuhelohan on painanut ramakasti treeniä ainakin kuukauden päivät. Nythän sillä on lomat, joten aikaakin treenaamiseen olisi enemmän kuin normaalisti, mut luultavasti Kamis hoittaa jumiutunutta hyljemäistä ruhoaan kemiallisilla palautuksella sellaisista ruskeista pulloista. Sen vertaahan "hiihtoveri" vielä virtaa, ettei normi ruisleipä/kaurapuuro-linjalle vielä lähdetä. Aina pitää varastossa olla muutama kepulikonsti PERKELE.

Iltamassa innostuin mättämään perusmättöä 16km:ä. Vuoksen varrella mäiskin treenin menemään. Taas on se aika vuodesta, ku jotain SAATANAN öppiäisiä lentelee lähellä vesistöö sakeina parveina. Melkeistä jokaisella lenkillä joku itsemurhakanditaatti haluaa väkisin lentää meikäläisen silmään, sen jälkeen sitä rupee kutiamaan sekä koskemaan kohtuu VITTUMAISESTI. Nytkin silmät hohkaavat punaisena kuin Skodan jarrupalat, jospa huomenissa olisi okulaarit taas jonkimoisessa kunnossa.