Tallinnasta palattu täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Sen verran PASKASTI nukutti siinä peltipurkissa, että kotona omassa sängyssä oli kyllä SAATANAN makosaa tuutuilla.

Muutenkin tollainen risteilyhomma on niin PERKELEEN perverssiä touhua. Ensin ajetaan linja-autolla se HELVETIN 7 tuntia satamaan, mennään hyttin, änkäydytään täyteen ahdettuun taxfreehen jonottamaan jotain kämystä kalja laatikkoa sekä mennenin dödöä(ku sattuu muka olemaan niin PERKELEEN halpaa).

Sen jälkeen vedetään enemmän tai vähemmän maksimi tyrät, ja taas jonotetaan innosta pinkeenä HELVETILLISELLÄ raivolla puffettiin syömään. Siellä on pakko vetää ihan SAATANAN tiineeksi sapuskaa ja viintä, ku seisova pöytä sattuu olemaan niin VITUN kallis.

Tämän jälkeen jatketaan tyrien vetämistä, sekä aloitetaan maksimiteholla akkojen vonkaus. Ilta meneekin siinä aamuun ja kohta onkin paluumatka edessä. Parhaimmat ja kova kuntoiset jaksaavat vielä läiskiä viinten kanssa. Pienessä känni/krapula/morkkiksessa pitää vielä käydä akalle ostamassa parfyymiä synnin päästöksi kaikista pahoista teoista ja kohelluksissa, mihin yön kähmässä on taas JÄLLEEN tullut sorruttua. Moisen tehoviikonlopun jälkeen onkin paluu arkeen edessä, muutaman päivän vesi ja rennie maistuu PERKELEEN hyvälle.

Tähän laiva hommaan pitäisi saada jonkinmoinen kehitysidea. Esimerkiksi osaan kaupunkeja voitaisiin myöntää rajattu alue taxfree rällästykseen. Sinne voitaisiin sulkea aina vuorokaudeksi pari tuhatta henkeä porukkaa kännäämään ja irstailemaan. Laitettaisiin viina-, karkki- ja parfyymiosastot sinne diskojen sekä pakollisen puffetti pöydän viereen ja luontoa säästyy PERKELE. Kehittelen vielä ideaa...

Aamulla reilu 11km keveetä ruskoilla ja muutamalla mäkihypyllä. Illalla vajaata 16km keveetä.