Nyt on taas back to basic. Eli lenkilla on kayty, mut toivoisin kovasti jotta taalta loytyisi yksi tie mika olisi paallystetty superlonilla. Nimittain jokaisen askeleen tarays koskee vatsaan SAATANASTI. Tiettyha joku Pose method of running guru voisi loytaa tahankin ongelmaan ratkaisun. Ku muuttaisin mun jyraavaan juoksutyylin sipsutteluksi. Mut eihan se oo mahollista -vanha koira jne jne. No tan paivan VK haroilyn taidan siirtaa huomiselle ja toivon jotta vatsa alkaa kestamaan myos kovempaa vauhtia.

Kampilla on vilske kuten aina. Vaikka PappaJengi lahti safarille, niin Kempoin luona lappaa ties minkalaista viipottajaa...Tanaakin kavi maratoonari joka on juossut useita kertoja 2.10 ja sitten tuli teelle Kenian Mombasan maastojuoksujoukkueen kapteeni. Kovia poikii - ja miehan laiskin niille heti treenivinkit nenan alle(no ei vaineskaan). Ja kylhan siella on kaynyt vaikka minkalaista juoksijaa. Yksikin maratoonin ihmelapsi kavi ja Kempoi kertoi hanen juosseen yhden maratonin, mut senkin suht keskinkertaisesti(huonosti) eli 2.07.xx..? Ku kuulemma vasta 2.06 alkuinen on paikallisen mittapuun mukaan hyvan juoksijan aika. Pois lukien Toro joka on juossut jo 4 krt 2.07.xx .Toro vetaa taas lauantaina (Kiinassa Siemens?) maratoonilla kuulemma kovaa...eli 2.06.xx. Se on sekunneista kiinni taalla. Sit kampilla viettaa aikaasa yks huipputyyppi eli Paul(28min junnu kympilla). Mut se on sellainen persoona jotta siita kerron vahan myohemmin. Mut monet naurut ollaan naurettu porukassa ja erikseen. Paul ei puhu eika ymmarra muuta kuin swahilia ja me ei todellakaan ymmarreta swahilia. Mut hauskaa on ollu. "Jeaa jeaa" :sainoisi Paul.

Asken tultiin just ruokapaikasta...oli kyl nyt niin PERKELEEN surkeeta sapuskaa jotta vituttaa varmaan huomennakin.  Ugali oli nii kumista evasta, jotta jos samaa tohkaa olisi tarjottu Goodyearin hepulle, niin hanhan olisi yrittanyt vulkanisoida ugalia eika mitaan kumia. Olisihan se nyt rouheeta kurvailla ugalisilla renkailla, niin jotta nakki vaan palaa. Entapa sitten jos tulisikin nalka ku oot taipaleella? No broblem haukkaat vain vararenkaasta palasen...Okei okei takasi ruokaan. Niin ja kana taas oli sen verran kovaa jotta olisin tarvinnut pienia- tai keskisuuria annoksia trotyylia jotta olisin voinut sen pilkkoa pienemmaksi. Varmaan noi paikalliset hasapepet tuumivat, jotta tolla mzungulla on vatsa sen verran kipeena, ettei se syo kummiskaan mittaan ihmisten ruokaa.

Joskus taas lisaa tarinaa...