En muistanutkaan kirjoitella siitä, ku Kamishan uhosi vetävänsä hullun kovaa tehoharjoittelua tonne Vantaan puolikkaalle saakka. Tehoharjoittelun alkaminenhan oli kaikkien tiedossa, mut unohdin kertoa kuinka sen toteutus on edennyt.

Meillähän oli tarkoitus tehdä yks pikkuisen kovempi vetoharjoitus K-mäen kentällä. Kamis höyrötti, jotta tulee näyttämään kuinka askel lentää. Sovittiin päivämäärät ja ajat oikeen reteesti kohdalleen, että arvon metusalamin biorytmit, feng zuit, sun muut kosmiset superkompensaatiot on saatu NIIN kohdalleen kuin vain voi.

Kentälle lähdetään ja Kamis on vetänyt ittellessä sellaisen 3 tuumaa vahvan toppatakin niskaan, vaikka lämpöä on jotain 17 astetta. Juoksemisen aika ku olisi, niin Kamis istuu penkillä ja lutkuttaa meikän juomapulloo tyhjäksi. Lasittuneella katseella tietty seuraa kuinka, joku naishiihtäjä ketkuttelee trikoissaan ohitte.

Toisen vedon jälkeen alkaa rankuttamaan joko oli viimeinen.., lähetäänkö jo pois?! HELVETIN  hyvä kellomies oli ainakin paikalla, tuskin oli edes kelloa mukana.

Viimeiseen vetoon Kamis oli kasannut henkisesti kaikki voimansa. Lähtee latomaan peesiin ja usutan jotta vedä niin pitkään kuin IKINÄ on voimia. N. 80m jälkeen Kamis kaartaa varikolle, kuulemma: "rupesi hengästyttämään -eikä silloin ole kivaa juosta" SAATANA.

Vantaalla räjähtää pankki -se on VARMAA.