Aamiaiseksi tärskyttelin 18 km keveetä 7:llä avauksella höystettynä. Jalat olivat hieman turrana eilisestä 10 km rypistyksestä, joten hirveen lennokasta menoo ei ollut tarjolla. Sama koski kyl eiliseen 10 km lenkuraankin, mut syy oli pitkälle totaali-PASKASSA kelissä. Nimittäin 3:40 min/km vauhti tuotti hirveetä tuskaa, ku kenkä lipesi ja tuuli nakkeli valkoista PASKAA päin meikäläisen kuvankaunista pärstää VITTU. Motivaatiota se kyseli, mut läpsyttelin lävitte ku sellaisia mustetahroja näytti harjoitusohjelmassa olevan.

Nyt voinkin sit vähän huokaista, sillä tällä viikolla ei kovin HIRMUISTA harjoittelu tule olemaan. Jopa lauantaiksi on lepopäivää tiedossa. Joten kylhän tän kovemman rytistyksen taisin jotenkuten kestää. Sinänsä vähän kyl jännittää, ku kohta pitäisi taas kirrata ruuvia ja mitenkähän meikän habitus sen sitten kestää?!...kyl mie kestän PERKELE, jos en kestä nii sitten HAJOON.

Poistelin noi sulut tosta Kuopion kisojen ympäriltä, eli sinne tulee sit vissiikin lähdettyä. Otan sen vain treeninä, sillä siellähän on raskas reitti ja yleensä PASKA keli. Mut mukavahan se välistä on hölkkäillä numero rinnassa -vai eikö?!