Jee nyt tää nettiyhteys toimii taas moitteettomasti. Intoo on surffailla vaikka kuinka.  Ja tietty Seponkotisivuilla tulee vierailtua ja Raasto.com on luettu ns kannesta kanteen. Tässä illan pimeinä tunteina tulee aina fiilikset jolloin tulee kroppaa kuuneltua hieman tarkemmin, kuin päivän vilskeessä. Ja huomasin että toi vatsa on edelleenkin hieman outo. Johtuneeko siitä, että mie ahdan syödä ruokaa suht'reilusti. Tietty terveellisesti, mut silti aika reilusti. Pitäisiköhän vähentää syömistä ja katella sit mitä toi vatsa siihen tuumaa. Saattaisi muutama kilo laardiakin lähtee ja sehän ei olisi maratonia silmällä pitäen yhtään huonompi asia. No pistetään korvan taakse. Sit toisena murheenkryyninä ovat jalkaterät jotka kihelmöivät tai silleen pistelevät. Hyvin vaikea selittää. Tämä varmaan johtuu noista mäkivedoista, joita tein vast'ikään. Viimeksihän ku aloitin mäkivedot niin ensin jalkoja kihelmöi tälläviisiin jonkun viikon ja sit napsahti jalkapöydältä yks luu. No se nyt ei silleen hirveen vakava ollut, mut melkosen kipee. Saas nähdä kuis äijän käy tällä kertaa.

Kamiksen kanssa sovitiin huomisen iltatreeneiksi Aholan-lenkki, joten mulle tulee sellainen 20-23 km riippuu mitä kautta hiimailen kotiin ja Kamis joutuu tyytymään jotain 15,5 km:n lenkkiin. Se on ihan OK kevyt päivä ottaen huomioon, jotta tänään käytiin vetämässä radalla. Pitää vain muistaa juosta hitaasti.

Eilisestä tulikin mieleen, kun kävin palauttamassa pulloja. Ne olivat peräsin tältä keväältä ja kesältä. Sain niistää hynää tollaset kokonaiset 3 euroo. No eihän niillä paljon rällästetä. Van toista se oli silloin hurjassa nuoruudessa, ku kahen viikon pullot käväsin palauttamassa(noin suurinpiirtein paketti-autolla). Niin niillä rahoillahan eleli herroiksi viikon verran. Niin ne ajat on muuttuneet. Mut eipä harmita kyllä PÄTKÄÄKÄÄN. Vaikkakin tänäänhän olisi keskiviikko, kesä ja terassit. Euron ilta jne. Olkoon, huomenna kirmataan lenkillä niinkuin nuori varsa.

Ens viikon alussa olisi Pm 1500 ja vissiinki 5000 kisat täällä PeräBerberian urheilu-Colosseumilla(elikkäs Etelä-Karjalan yleisurheilun kehdossa) Onhan se metkaa kävästä ottamassa nuorilta pojan klopeilta selkään. En nimittäin ole ikinä juossut alle 7 km kisaa pois lukien coopperit ja parit viestijuoksu raapaisut. Se onkin sit sellaista K-18 kamaa, että heikompia hirvittää. Elikkäs jos katsomoon on tulossa lapsiperheitä niin suosittelen perheen pienimmille kehitellä jotain fiksumpaa aktiviteetteja kisan ajaksi. Saattaapi tulla vielä loppuiäksi traumoja. Ja lapsukaisista kasvaa, sit samankaltaisia hulttioista, kuin miusta. Ei nimittäin terpapiat tepsi. Toinen ikävä vaihtoehto lapsien kehitys-suuntaukselle on toi Kamis-malli. Mut se vaatiikin sit jo usean vuoden täysin virikkeettömän kasvuympäristön, mut siitä joskus toiste.