No nii. Eilinen VK 15 km typistykin sitten 10 km pituiseksi. Mun juottomies sortui Svetogorskissa juopottelemaan. Niinpä siinä sit velliperseilin ja päätin tehdä vähän lyhyemmän harjoituksen. Musta toi oli hyvä päätös. Keli oli kummiskin vieläkin melkoista lämpöinen. Tänään on Ristiinassa ja Rovaniemellä maratonit(puolikkaat) ja mie en ole kummassakaan. Se vähän korpee. Olisihan ollut ihan siistiä startata.

Illalla ajelin Kamiksen luokse emännän uudella pyörällä. Tuli ihan elävästi triathlon ajat mieleen ja mie vinggutin zykelillä niin jotta paita oli ihan märkä ku pääsin perille. Pitäsköhän toi kilpuri tuoda tänne, ja käydä välistä sitäkin ulkoiluttamassa. Muutaman vuoden taukohan tossa pyöräily hommelissa on ollut. Pyöräily on hieno ja raaka laji!! Niinp siellähän me Kamiksen luona sit otimma muutaman oluen ja veivasimme karaokea niin jotta naapurit sai survoo eareja syvemmälle. Kyllähän se on sellainen taidenautinto ku Perämeltolan multakurkku täräyttää Ramoonan ilmoille. Ihan kuin kissalla koliikki-vauvaa hakkaisi.

Tänään käyn illalla löntyselemässä jonkun kevyen viritelmän ja ehkä muutaman aukaisun siihen päälle. Huomenna veivataankin sit pitkään ja hartaasti kilometrejä talteen. Eihän tää paras mahdollinen valmistautuminen ole ens viikon 1500m 5000m kisoihin, mut so not? Onhan tää imatran urheilijoiden kisajärjestely muutenkin varsin TOP secret hommaa. Ei vieläkään ole mitään tietoo mihin aikaan startti tapahtuu. Kaippa ne ilmineeraa milloin passaisi startata. Toi kalvaja(Ise) on toiminut mulla varsinaisena managerina viime aikona. Kun jotain juoksevaa asiaa en tiedä tai en viiti ottaa selvää, niin olen sit soittanut ja heittänyt pallon Iselle. Se on sit ottanna asioista selvää. Hyvä niin.

Siitä tulikin mieleeni ku kattelin TV:stä Britney:n Kevinin reality paskaa. Niin Britneyllä oli ihka oma assistentti. Sen tehtävänä oli hoidella jotain juttuja. Elikkäs Britneyn juoksevien asioiden virallinen hoitaja. Toi onkin ihan sika vaativaa hommaa. Siinä vaan hengailet ympärillä ja yrität nauraa B:n paskoille vitseille. Mut siitä mie sainki aivan kuningas ajatuksen. Elikkäs mie tartten myös assistentin. Se voisi hoitaa vaikka mun puolesta tiskivuorot ja kuunnella emännän määkimiset sekä vittuilut. Se onkin kokopäivätyötä. Ei assistentti leikin leipää söisi.