Eilen se HS kokoisten räntähiutaleiden sade lakkasi illan myötä ja tuulikin laantui. No miehän läksin rintarottingilla sitte raastamaan vetoja tuohon Vuoksen vallitielle. Meillä oli Maken kanssa suunnitelmissa tempasta tollaset 3x2km ja verryttelyt päälle. Ihan mukavasti sujuivat paitti etten tällä kertaa vetänyt ihteeni ihan tiltiin, niinkuin yleensä mulla on tapana. Se jäi vähän kaivelemaan. Jotenki kulku oli niin keposta, jotten saanut pilattua tätä treeniä sitte millään...

Noiden vetojen jälkeen hiippailin sit Varpasaareen avantouimaan. Elikkäs miustahan on tullut täys-kuutti ;) Mun ruumiinrakennekkin viittaa tollaiseen norppamaiseen elukkaan eli tasapaksu pätikkä. ;) Kamis olisi kyl tähän lajiin ehkä vieläkin muodollisesti pätevämpi. Hänestä löytyy niitä hyljemäisiä piirteitä. Kuten muistammekin sieltä Kanarian reissulta ;) No joka tapauksessa eihän sitä mun räpiköintiä miksikään uinniksi voi sanoo. Mut jotkotin kummiski melkopitkään siellä jorpakossa. Vähän kyllä hävettää ku sellaiset hapaattomat mummot vetää sitä avantoo ees taas kuin Kasvio, ja meikä vaan piipertää 2 m rykäsyjä helkkarinmoisen pärskeen saattelemana.

Viime yönä nukuin kyl kohtuu rapeet 11 tuntia ja aamulla jalat oli sen oloiset, kuin niitä ei ikinä olisi rasitettu mitenkään. Eli täysin kivuttomat. Siitä innostuneena läksinki painamaan sitte ohjelmassa olevaa pitkää lenkkiä ja 36 km kerkesin läpsytellä ennenkuin aikaraja tuli vastaan. Nimittäin töihin pitää ehtii illaksi  -Elikkäs moron hoitoo kaipaavat!!