Onhan tässä tullut käytyä hieman jaloittelemassa, mut eipähän menoa juoksuksi voi kutsua. Mulla alkoi sisäliikunta tulemaan korvistakin pihalle, joten vänkään nyt jonkinmoita lenkin tynkää jalkaisin menemään. Vissiin paree olla enemmän näistä km matkoista ja muista kehuskelematta, ettei kaikenmaan kukkahattutädit ja -sedät käy moraalisoimaan. Voin jo ennen palauteryöppyä todeta; omat on koipeni ja teen niillä mitä lystään SAATANA.

Kävinhän eilen punttiakin vääntämässä ja nyt on lihat melkoisen jumissa, ku taasen intoilin pikkuisen liikaa tekemään askelkyykkyä sekä mavea. Soutulaitteeseen enkä sisäsauvakävelimeen tarttuna, nimittäin meikäläisen psyyke ei enää niitä vehkeitä kestä PERKELE.

Varmaankin suht ok aerobinenkunto yhdistettynä todella PASKAAN lihaskuntoon, ei ole mikään paras yhdistelmä puntien kanssa käyskentelyyn. En tunne suurta ongelmaa nykiessä hillittömiä sarjoja lyhyillä palautuksilla, paitsi aina seuraavana päivänä, nimittäin kävely on sellaista vetelät pöksyissä vaappumista.

Taidanpa ottaa pikkuiset päikkärit...