Höpönassut ovat täällä tihrustaneet okulaarit ruvella, josko meikäläinen kävisi avautumaan. Joo, en ole viittinyt tilittää, sillä on niin HELVETISTI muutakin touhua tässä elämässäni ollut, elikkäs sohvalla makoilua, sängyllä köntsöttämistä, lattialla nujuamista, jääkaapin tarkastamista sekä majoneesin natustelua, eli haistakaapa PASKA vaan KYRVÄT.

Lenkillä oon käynyt aina silloin, ku akilles ei ole narissut. Elikkäs olen käynyt juoksemassa ja ruvennut vasta sen jälkeen kyttäilemään narisooko vaiko eikö. Aina on narissut, joten HETI lenkin päälle en oo uskaltanut toista lenkkiä vetää. Seuraavana päivänä taas lenkille jonka jälkeen vasta ruvetaan kyttäilemään jänteen narinaa, mut toistaiseksi koskaan ennen lenkkiä ei oo narissu. Eikä tule kyllä tulevaisuudessakaan häiritsemään narinallaan, sillä meinaan olla turhaan kyttäilemättä ennen treenejä.

Kunto on onneksi niin PASKA, ettei tartte ainakaan siitä olla VITTUUNTUNUT ku ei pääse ahdistamaan kisoloihin. Joutaa kait tämä vuosi mennä sitten tälleenkin. Ensi vuonna tehdään kaikki asiat niin hyvin, ettei paremmasta väliä PERKELE, sillä sisukseni ovat täynnä raastavaa KOSTOA.