Tänään Kamis valoitti taas harjoittelun painotustaan. Nyt olisi kuulemma varaa vetää kunnolla tehoharjoittelua, sitähän totta HELVETISSÄ Kamiksen massiivinen ruho tulee saamaan. Määräharjoittelu jalostetaan nyt äärettömäksi huippukunnoksi. Ihmettelin toki, jotta mikä ihmeen määräharjoittelu?!

Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä: "70- ja 80-luvulla on vedetty määrää ihan SAATANASTI, sit 90- ja 2000-luvut ollaan palauteltu jumeista ja nyt on kroppa vastaanottavainen tehoharjoitteluun". Elikkäs ohjelmassa tulee olemaan testijuoksumaisia kovia treenejä ja kovia vetotreenejä hyvin lyhyellä syklillä. Kuulemma peruskunto on niin TERÄSTÄ, että kroppa palautuu noista rykäyksistä hetkessä.

Jotenkin vain ihmetyttää tää itseluottamuksen ääretön kasvu. Vielä heinäkuussa ei Kamis uskaltanut edes puolikkaalle startata, ku epäili ettei jaksa juosta koko matkaa. Olisikohan nyt niillä testo-buustereilla jotain osuutta tähän kohkaamiseen?!

Muutenkin nauratti tänään törkeesti, ku Metusalami selvitti HELVETIN tarkkaan kuinka tärkeetä PeräBerberiaan olisi saada oma maratonjuoksuputki.

Kuulemma ei oo hirveesti pystynyt treenailemaan näin kesä-aikaan, sillä illallakin on niin valoissaa, että kaikki näkee kuinka ihrat höllyy. Omasta maratonputkesta olisi hyötyä siinä mielessä, että menee putkeen juoksemaan ja telkeää oven perässään. Kukaan ei pääse sen jälkeen kyttämään ihrojen löllymisiä ja höllymisiä.

Luulen, että tässäkin on ketunhäntä kainalossa, sillä Kamis VARMASTI yrittää vain pimittää maailmalta omia salaisia hyväksi todettuja harjoitusmetodejaan PERKELE.

Tänään treenailin ap 9, ip 12. Muuten olin Mondo-gameisseissä ilkkumassa.