Muutama päivä sitten tuli ilouutinen esikunnan suunnasta. Elikkäs mun harjoitusvapaa-anomus on mennyt läpi. Ja kaiken lisäksi juuri siinä muodossa kuin anoin. Tää oli kyl melekonen yllätys. Varsinkin ku en odottanut oikeesti yhtään mitään. Tiedänhän millaista kusetusmeinikiä tässä firmassa on harrastettu iät ja ajat. Epäilyksen liekki loimusi muutenkin aika kovana. Enhän ole luonteeltani ikinä ollut mikään perseennuolija, enkä johtajien mielistelijä. Enemmänkin sellainen toimivaajohtoa vahtiva sekarotuinen rakki, joka ärähtää, haukkuu sekä vittuilee niin perkeleesti joka väliin. Joten myönnettäköön, että odottelin ennemminkin sellaista näpäytystyyppista vastausta: "ihan hyvä idea, mut EI passaa!!"

Lisäksi mun lajivalinta ei oo lähelläkään ns virallisia sotilasurheilu lajeja, joten harjoitteluvapaat on yleensä kiven alla. Esim hiihdossa ku olisin piirinmestaruuskisoissa suurin piirtein pisteillä, niin HV:tä napsahtas 600 tuntii jopa 800 tuntii vuodessa. Tai vaikka ammuntahiihtosuunnistuksessa....se on hieno ja raaka laji. Ja tyhmille(Kamis/Rantsu) tiedoksi toi äskeinen oli IRONIAA.

Sotilaathan eivät tunnetusti anna kiitosta kenellekkän, eivätkä pyydä anteeksi tekemisiään. Mut tässä tapauksessa HV:t olisi todennäköisesti jääneet saamatta, ilman lähimpien esimiesten puoltoja sekä alueelta saamaani lähes Runerbergimäistä tekstiä sisältävää puoltoa. Joten varmaan joutuu pullakahvit tarjoomaan tulevaisuudessa. Mut vittuilua en lupaa siltikään vähentää...

Tän päivän treenit ovat ap 8.5 km ip 7.5 +koordinaatio/hyppy/liikkuvuus+7.5