Eilissä päivänä kävin sit heittämässä jotain 34 km todella kevyesti. Illalla kattelin sit tätä elokuvaa Munchen. joka kertoo olympialaisissa tapahtuneesta juutalaisten verilöylystä. Siinä sohvalla könytessä alkoi taas pistämään tonne lapojen väliin. Yritin vääntä, kääntää, venyttää, niksautta ja kiksauttaa, mut huonolla menestyksellä. Aamulla oli vähän heikon puoleista sängystä nouseminen. Miehän en anna periksi saatana. Nakkasin lenkkikamat niskaan ja heitin sellasen 8.5 km verryttely lenkin. Ja kyllähän toi selkä sen jälkeen vähän vetreempi on ollut. Mikähän perhana sitä nyt mättää? Saatan jättää ton coopperin tältä päivältä hamaan tulevaisuuteen. Ku syvään hengittäminenkin käy rankaan vittumaisesti. Katellaan nyt.

Vaihdanpa tässä aihetta näppärästi. Tohon elokuvaan tai siis juutalaisuuteen. Vaikkakin joskus aikaisemmin sanoin etten käy täällä politikoimaan. Mut tuleva onkin sit yleistä pohdintaa eikä mitään politiikkaa.

Niin siis noi juutalaiset ne on varsin outoo porukkaa loppupeleissä. Niitä on kyykytetty vuosituhansia puolessa, jos toisessa. Jo raamattu kertoo kuin egyptiläiset kyykytti juutalaisia ja pistivät ne rakentamaan kaiken näköisiä pyramideja sun muuta. Sit noi juutalaiset olivat hujan-hajan ympäri maailmaa kuin HasaPepen eväät. Niitä survottiin eristykseen omille asuinalueilleen eli ghettoihin. Ja tietty kyykytettiin niin pirusti. Sit tuli Aatu-poika valtaan Saksan maalle ja hän halus taas kyykyttää juutalaisia niin perhanasti. Joo onnistukin kaasuttamaa varmaan 5 miljoonaa juutalaista holokaustissa.

Mut kaiken oudointahan tässä on se. Ku juutalaiset ovat maailmalla hujan-hajan niin niitä voi kyykyttää ihan kuka tahansa, eivätkä he paljon vastaan pistele. Aatu poikakin ohjasti juutalais-laumat uuniin kuin lammaspaimen lampaat karsinoihin. Olivat varsinaisia nössöjä... 

Sit kun juutalaiset ovat luvatussa maassa elikkäs Israelissa niin heidän silmilleenhän ei kuka tahansa hypikkään. Saakeli soikoon ovat olleet sotatilassa käytännössä vuodesta 1948 elikkäs Israelin itsenäistymisestä asti. Arabi-maat yrittivät kovasti estää Israelin itsenäistymistä. Vaatimattomasti Egyptin, Syyrian, Jordanian, Libanonin ja Irakin joukot hyökkäsivät estämään itsenäistymistä. Täähän oli hasapepe-arabeille ihan turha hyökkäys. Menettivät vain lisää maa-alueita Israelilaisille. Laittaavat luun kurkkuun ihan kenelle vain. Jenkit myötäilevät myötäilemistään ja ryssät suorastaan nuolevat Israelilaisten perseitä. Mie oon näitä juutailaisia hämmästellyt jo pitkään. Mut aina vain antavat lisää aiheita hämmästelyyn. Nykyisinkin Israel saa huuseerata lähi-idässä ihan kuin lystää. Kaikki vain paheksuvat, mutta eivät uskalla tehdä asialle mitään. Kannattaa tutustua juutalaisten/Israelin historiaan. On nimittäin varsin mielenkiintoista juttua. En jatka tästä aiheesta tällä kertaa pidemmälle, ehkä joskus toiste. Multa Israelilaisille/juutalaisille rispektit, heille ei vittuilla...eikä mulle...