Voi PERKELE ja VITTU kaupan päälle, nyt meikää rupesi närästämään ihan HELVETISTI. Piti nimittäin pureutua suomi-elokuvien äänimaailman PASKAAN tasoon, mut ei mitenkään pysty venymään sellaiseen.

Nyt nimittäin on ruvennut ihan törkeen SAATANASTI VITUTTAMAAN ku meikän parta kuulemman mukaan kasvaa. Eihän nyt itseasisassa pitäsi silleen VITUTTAA, paitsi sen höylääminen joskus hieman korpeaa. Sehän tässä eniten on ruvennut PÄNNIMÄÄN, ku jotkut jaksaavat VITTU kytätä mun lärvin karvojen kasvunopeutta. Miten VITUSSA jotakin voi noin pieni asia KIINNOSTAA?!

Eikö nykyihmisillä ole mitään OIKEAA elämää SAATANA?! Näin pieni juttu ja ei pitäsi mua olan kohautusta enempää VITUTTAA, mut ku mietin tätä niin se jo kutkuttelee mun HERMONPÄITÄ, ja ku oikeen kutkuttelee niin mietin sitä enemmän ja sit VITUTTAA vieläkin enemmän. PERKELE minkälainen oravanpyörä. Tästä aiheutunut mulle oikea kesto-vitutuksen-SUPER-MULTI-huipentuma. Kyllähän mie vielä jonkin vasta-koijjauksen keksin, nimittäin kosto on se mikä ELÄÄ.

Mie vielä myös tästä sellaisen järkevän tarinankin rakentelen, kuhan vain saan enimmän KYRPIMISEN laimenemaan sille tasolle, jotta voin kirjoittaa edes muutaman alkeellisen YMMÄRRETTÄVÄN lauseen. Nyt sellaisen tuottaminen on jokatapauksessa täysin mahdotonta, joten yritän pitää verenpaineet niin matalalla ettei valtimot/verisuonet aivoissa räjähdä heti kättelyssä.

Tänään yövuorokoomaa hoidettu todella keveellä 25km lenkillä.