Eilen meni melko myöhäiseksi kotiinpaluu, joten en hirveesti jaksanut ruveta tarinoita langoille iskettämään. Oli jos jonkinmoista kissanristiäistä siellä Vantaan suunnalla, eikä myö rajaveijarit meinattu lopunviimein sieltä lähtee sitten kulumallakaan. Muutenkin tollainen pk-seudun humu iskee P-Karjalan ujon pojan vallan pyörälle. Onneksi sen verran oli kuuppa isolla hyrrällä, jotta pystyin askeleeni sopimoolleen iskettämään siihen 10.55km rinkiin.

Reissu meni hauskasti ja Kamiksesta on noin 37 uutta juttua ja valokuvaa tulossa. Ainakin yritin kovasti puhua, jotta uusimmassa rajaviestissä olisi vähintään koko sivun kuva ja kattava henkilökuva tästä hylkeen ulkomuodon omaavasta kestävyys Idolistamme. Pitäisi olla vähintäänkin kattava kilpailuraportti vuoden -84 sotilaiden suunnistuksen SM-kisoista.

Juoksu meni jotenkuten kerron siitä joskus myöhemmin, nimitäin tänään jatkuu banketti ja pakkanaalit SAATANA, eikä silloin ruveta vanhoja muistelemaan PERKELE.

Taas yksi pitkähkö kausi on takana ja NYT mie rentoudun. Aamulla oli jo mielessä, että lenkillekkö pitäsi lähtee, mut varmoin ottein suunnistin jääkaapille kuin Kamis vuonna 84 rastipisteille...eli lenkki tänään on mahdottomuus, toivottavasti myös huomenna.

Tällä viikolla tuttua ja turvallista
http://www.youtube.com/watch?v=7oKLq1JD3vU&feature=fvst

Hei MULKUT, pysytään tutkalla!!