Viime viikot ovat VITUTTANEET sen vertaa napakasti, jotta eipähän ole jaksanut oikeen avautua. Tarkemmin mietittyäni, siis tänne oo jaksanut avautua, mutta erittäin monelle muulle taholle olen kyllä avautunut - ja vallan kiitettävällä teholla.

Meikällähän on tää flunssa ollut päällänsä jo tammikuusta saakka, eikä kyllä ole helpottanut juurikaan. Lääkärissä olen muutamia kertoloita ravannut, mutta niistä nyt ole mitään hyötyä ollut. Eilenkin yritin käydä työterveyshuollossa, josko ne suostuisivat ottamaan viimeinkin mykoplasma-testit.

Eipähän sitä vissiinkään omasta käytöksestään voi hirviän ylpiä olla, kun suolsin melko tarkkaan ns tuontilääkärille, jotta mihinkä voi survoo joutavan munuaistestinsä, silloin kun lähdin hoitohuoneesta akkunat helisten SAATANA. Menköön toimintani vaikka turhautumisen piikkiin PERKELE.

Kovempia treenejä en ole juurikaan tehnyt. Kevyttä lönköttelyä olen vääntänyt, mutta nyt olen yrittänyt tsempata, jotta josko sitä jossain vaiheessa yrittäisi huilata oloa paremmaksi.