Aamusella olin kuuden persiissä vallan tikkana ylhäällä. Kävin lenkuttelemassa oikein keveetä 8km, raavin kummiskin riuskasti ruskoja sekaan. Tein taas perinteiset aamurutiinit, jotka voisin kyllä vielä kertailla sen SAATANAN tuhannenen kerran, mut olkoosa tällä kertaa. Voisin kuitenkin sivuhuomatuksena mainita, että majoneesi sopii erittäin hyvin mikrokanamunien ja karrelle paistetun pekonin seurana.

Aamiaisen ja nettihetken jälkeen alkoi meikäläistä retasemaan sen verran reteen kutkulleen, jotta oli pakko lyöttäytyä levytysasentoon muutamaksi tunniksi ( ja VITTU että kuulostaa idiootille edellinen lause).

Herättyäni läksin vielä uudestaan tiestölle ja nyt luukutin keveetä 16km, mut silti pikkaisen napakammin kuin aamulla. Juostessa vielä joku SAATANAN maahanmuuttaja rupesi aukomaan meikälle päätään. Eikä kyllä ollut meikäläisen vika sitten pätkän vertaa, sillä miehän en päätäni paljoo viiti availla ku keskityn juoksemiseen, sillä sehän on mulle pyhä suoritus. Enpä jaksa tähän pureutua tarkemmin, sillä mieltäni kaivelee toinen asia, joka vaatii tarkempaa selvitystä ja suurempaa huomiota.

Nimittän olen kuullut luotettavalta taholta, että maailman sponsori-markkinoilla tapahtuu tai siis on tapahtunut suuria mullistuksia. Nike on menettänyt suurimman kruunujalokivensä kilpailevan Puman haaviin. Nikeä kohtaa todennäköisesti melkoisen iso imago- ja näkyvyystappio. Tulevaisuudessa myöskin heidän hilpetöörimyynnit tulevat romahtamaan ympäri maailmaa, sillä Kamis on vaihtanut Pumalle.

Nythän Pumalla voidaan hykerrellä käsiä hieroen sillä yleisurheilun, talviurheilun, kestävyysurheilun ja urheilun kaksi suurta on omassa tallissa, nimittäin Kamis ja Usain, pitkä ja pätkä, lihaksikas ja läski, nopeus ja kestävyys, tumma ja kalman kalpea, vesi ja kalja. Näitä "vertaus" sloganeita mie voisin keksiä loputtomiin PERKELE.

Tästä etespäin Nikellä juoksevat vain säälittävät rääpäleet, sillä todelliset äijjät vetäävät Pumat jalkaan niin kulku on taattua, toteaa Kamis itsevarmasti karvaista mahaansa raapien.

Muistojen arkistoista kaivamme kuvan Kamiksesta illistelemässä punaisten Skylonien kanssa.