JUMALAUTA, mie oon kateellinen mies. Tällä kertaa vihreys johtuu siitä, että naapurin nurmikko on NIIN nätisti onnistuttu laittamaan väriskaalaan KUSENKELTAINEN. Mullahan oli se HELVETIN hyvä plan sillon toissaviikolla, mut eihän minusta ollut tarpeeksi miestä ruveta ahkeroimaan ton leikkurin kanssa, joten leikkaus-operaatio venyi vaatimattomasti 1,5 viikkoa eteenpäin.

Päivällä työntelin nurmikkoa sileeksi, ja varmasti oli ainakin 4 tuumaa pitkä kyrpä otassa kiinni, ku sen verran ramakasti VITUTTI taas operaatio. Varsinkin ku naapurin einsteinillä oli NIIN mun makuun oleva nurmiplatta.

Muistui oikeen ELÄVÄSTI mieleen aika milloin kauppoja tein tästä kämpästä eli helmikuuussa 07. Entinen omistaja jukka-kalervo kysäs multa: oletkos sie innokas puutarhan hoitaja? Ku me tiina-kyllikin kanssa ollaan oikeen fanaattisia puutarha-ihmeitä". Mie vastasin jotain suuntaan -eipä mua voi oikeen viherpeukaloksi tituleerata. Taisihan siinä ehkä juuri ja juuri huomattava hymyn virne mun kasvoilla olla, sillä...

Muistan vielä sen kaupanteko tilanteen niin HYVIN, sillä jukka-kalervon kysymyksen jälkeen mieleeni jolahti nuoruuden vuodet kotipuolessa ja taistelut ruhonleikkuusta. Siellähän selvisin normaalisti melkoisen näppärästi ruohonleikkuuvastuusta. Yleensä ku rupesin touhottamaan leikkurin kanssa ruohoo sileeksi, ja muutaman joriininjuuri-puskan, jotain SAATANAN lupiineita, ruusuja ja vuorenkilpiä silpoi tasaiseksi, niin käsky tuli korkeammalta taholta: "nyt painu HELVETTIIN siitä huseeramasta ja jätä kukkapenkit rauhaan.". Äitihän ei nimittäin sietänyt tippaakaan, että sen rakkaita istutuksia turmellaan. Mitäs mie mahdan jos en satu erotamaan voikukkaa ruususta; biologia ei oo mun vahvaa aluetta.

Nytkin meikän viime kesänä ostama ruohonleikkuri vetelee ihan viimosiaan, sillä tää SAATANAN jukka-kalervo on suojannut noi HELVETIN rehupuskat tollaisilla pään kokoisilla kivillä. Arvatkaapa jurskahteleeko VITTUMAISESTI toi briggs&stratton ku meikäläinen hyökkää noiden joriinin-juurien sun muiden jukka-kalervon istutuksien kimpuun ja hyppyytän ruhonleikkurin niiden kiviaitojen ylitte. Mun tontilla ei nimittäin kukat kasva, eikä muutkaan joriinin-juuret SAATANA.

Aamulla kevyt 9, illalla 12 perus ja tietty ihan HELVETISTI ruskoja.