Otsikosta voisitte päätellä, että ruvetaan irrottelemaan vormuloiden ah niin SAA-TA-NAN mielenkiintoisessa maailmassa. Mut kuulkaas PÄSSIT, ootte HELVETIN väärässä. Varrokaahan tovi, niin pääsette kärryille mistä oikeen on kyse. Mut aluksi kitistään vähän...

Vaikuttaisi vahvasti siltä, ettei irtiottokyky ole tällä haavaa paras mahdollinen. Tutkiskelin silmät kilellään viime vuoden kovempia juoksuja, ja vertailin niitä kuluvan vuoden juoksuihin. Esimerkiksi tuolla Lpr:ssä juoksin viime viikolla vain 4 sekkaa kovemmin kuin viime vuonna, mut viimeisen tonnin juoksin vuosi sitten 2:53 ja tänä vuonna vain 3:15, vaikka vähintään yhtä PASKA olo molemmissa. Tästä ku noheva laskuraattori miettii päissään, niin toi VITUN testijuoksu olisi voinut olla vaikka 6km mittainen, sit maailmassa olisi hyvä ja rauha kaikkien mielissä.

Tätä ihme jumitusta oon pähkinyt päivät pääksytysten, mut onneksi en olekkaan ongelmieni kanssa yksin. Nimittäin Metusalami, elikkäs kavereiden kesken Kamis vaan, tuntuu potevan täysin samoista ongelmista.

Kuulemma Kamis on käynyt tänä vuonna jo 3 kertaa treenaamassa, eikä huomaa minkäänlaista kunnon kulminoitumista lakipisteeseen. Ei siinä hänen mielestä mitään aihetta paniikkinappulointiin, sillä Tukholman maratonillehan on vielä aikaa. Kerkiää varmaan hektiseen elämäänsä vielä neljännen harjoituksen ohjelmoitua, ennenkuin startista lähtee viilettämään Tukholman katuja(jos nyt sairainkaan mielikuvistus voi piirtää aivokuoreen kuvaa Kamista "viilettämässä").

Lupaan yhden V.Y:n Kamikselle, jos vetää alle 3.25 Tukholmassa noilla treeneillä ja ennenkaikkea sillä järkyttävällä massalla.

 

2095694.jpg

Tälläistä onebackia ku PeräBerberian yössä vosuille esittelee, niin...

 

Treenit. ap 21km kiihtyvää, ip tarkoitus 8-10km keveetä.