Mietin (varmasti TARPEEKSI) PITKÄÄN kuinka aloittaisin tämän postauksen. Päätin aloittaa tällä tavalla perinteisesti perustellen SAATANA.

Vaikeaahan on myöntää se KAIKILLE, että sattuu olevansa ÄÄRIMMÄISEN heikko IHMINEN. Lupasinhan joskus kirjoittaa ties kuinka monta postausta tänä vuonna, mutta väittäisin ettei minusta sinusta siihen. Varmaankin jostain ihmeellisestä syystä, ettei asia eli kirjoitteleminen kiinnosta PÄTKÄKÄÄN, ja näin ollen en edes halua.

Aina ei vain ehdi, pysty, kykene saati jouda tekemään niitä sankaritekoja joihin on luvannut, varsinkaan sikäli ei ole OIKEASTI mitään merkitystä kenenkään kannalta; mitä tekee tai jättää tekemättä.

Yleensä vain harmittaa VITUSTI se, ettei lupauksia pysty pitämään. Toki tälläkin kertaa; mutta joskus pitää vain laittaa tavoitteet sopivaan asetelmaan mahdollisen suorityskyvyn kanssa.

Suorituskykyni postaileseemiseen on tällä hetkellä noin 122 ja sikäli maksimaalinen suorituskyky olisi 3000. Näin voidaan myös sanoa, mikä on fyysinen suorituskykyni mahdolliseen maksimiin (ihan mielikuvituksellinen suorituskykyasteikko).

Uskollisimmat blogin seuraajat tietävät, etten jaksa hirveästi kirjoitella, sikäli ei ole asiaa urheilulusta kirjoitella. Sitähän minulla ei TOSIAANKAAN ole.

Olen juossut viime aikoina terveenä ollessani viikossa noin  70-140 km, ja käynyt salilla 2-5 kertaa, mutta en todellakaan ole OIKEASTI urheillut YHTÄÄN.

Mikään paikka EI oikeasti ole ollut kipeänä, mutta ei vain ole kiinnostanut juurikaan. Lasini ei ole ollut puolityhjä tai täysi  - tai lasini ja pääni on ollut täysi jollain muulla aineella, kuin mihin kestävyysurheilijat ovat normaalisti tottuneet. Tässähän viksuimmat miettivät, että pitäisikö tässä kelata alkoholia vai kusta - jätän sen omaan arvoonsa. Varmaan molempia, olisi oma arvioni.

Muutamia kommentteja olen kuulut ns. oikeassa elämässä, että päivitä edes jotain, kuten tänäänkin PA:n kanssa pitkää lenkkiä lenkutellessani. Pitäisi kirjoittaa ettei taannu, mutta pelottaa vain ettei minusta enää ole asioista kirjoittelemaan SAATANA.

Kaikki sanomiseni on vain sanottu - moneen kertaan PERKELE.

Erittäin kevyt 25km