Mie jaksanutkaan minnekkään lähtee. Sitäpaitsi onhan se parempi treenaillakki täällä tutuissa ja turvallisissa PeräBerberian maisemissa. Eikä muualta näin pikkuvaivalla löydy sopivia nousuja kuin Aholasta, joten paree vaan pysytellä täällä.

Illalla vielä käyn tosiaankin läiskimässä ton palauttavan

Pitäsi taas pureutua johonkin aiheeseen vähän tarkemmin, mut motivaatio on ollut himpun vähissä, siis tohon pureutumiseen.

Tosta asiaan pureutumisesta tulikin mieleen, jotta viikon sisään pitäisi kirjoitella tyypillisestä työpäivästä. Julkaisukanavasta sekä kohderyhmästä ei ole hajuakaan, mut kait se joillekkin herroille mennöö. Tään spesiaalitehtävän sain ihan VITTUILUNA, joten sitä saavat mitä tilaavat. Pitää vain vähän mietiskellä ketkä ovat tässä työpäivän tarinassa ne "sankarit". Todennäköisesti sankaristo löytyy Kamis K-70, Peeti "Liippanonin tulihelvetti" ja Rantsu "neanderilainen" linjalta. Saatanpa muutamassa sivulauseessa sivaltaa rantaruotsalaisestakin pari sivallusta. Nyt vain pitäsi pikkuhiljaa opetella kirjoittamaan, muuten tulee VITULLINEN hätä.