Voisi kait sitä yrittää selitellä HCM:stä sitä sun tätä, mutta en vain jaksa - kerron sitten vaikka ylimenokaudella. Viksuinta tähän väliin todeta, jotta kroppa eikä psyyke ollut vielä valmis haasteeseen jonka heitin, mutta kokonaisuutena ajatellenhan, tässä ei mitään yllättävää tapahtunut.

Sen vertaa voin kertoa, että hengityksen puolesta hölkkävauhdilla kulki ihan mallikkaasti, eikä toi kipeä kantapääkään aiheuttanut ollenkaan häiriötä juoksuun.

Nyt on viikko palauteltu ja huollettu psyykettä kuin myös ruhoa. Nyt on aika tarttua asiaan ja varmistaa, että ruho on valmis lunastamaan uhoamiseni Vantaata ajatellen.

Työt hieman sotkee seuraavat pari päivää viimeisen harjoitteluperioidin aloitusta. Eipä kait sinällään haittaa, vaikka muutaman semisti kevennetyn päivän tähän vielä ottaakin. Kuitenkin tarkoitus on maanantaina palata täysimääräiseen harjoitusrytmiin.

 Nyt on suunnitelmana jättää turhanpäiväinen hölkkääminen vähemmälle, ja keskitytään seuraavat 7 viikkoa oleelliseen, eli nyt haetaan sellaista potkua juoksuun, että Vantaalla ei ole muuta mahdollisuutta kuin kulkea - tai mahdollisuus on toki olla kokonaan kulkematta. Tätä viimeisintä vaihtoehtoa en edes mieti.